Partyflock
 
­ Nederland

Madhouze · Revolution Of Madness

gepubliceerd door , op
Madhouze
18 februari 2016
FeestMadhouze · Revolution of Madness
Datumzaterdag 27 februari 2016
WinactieMadhouze actiegesloten
LocatieKreek Site
Op zaterdag 27 februari 2016 is de grote sporthal van De Kreek in Kerkdriel het toneel van een nieuw event van Madhouze Events genaamd: Madhouze - Revolution of Madness.

De psycho's zijn ontsnapt uit Madhouze en starten een revolutie genaamd: Revolution Of Madness! Bewapend met de ziekste kicks en hardste setjes besmetten deze psycho's iedereen op hun pad met dit virus. Niemand kan aan deze madness ontsnappen! Ook jij zal besmet raken met dit virus... Join the revolution!

Line-up
De line-up voor Madhouze - Revolution of Madness - zal harder zijn dan Madhouze Events ooit te voren heeft neergezet! Uiteraard is er weer ruimte voor opkomende talenten maar de kern van de line-up word gevormd door de hardste en populairste dj's uit de (raw) hardstyle en hardcore scene! Deze dj's gaan de 'Revolution Of Madness' tot stand brengen:



Info
De deuren zijn geopend vanaf 19:00 tot 03:00 uur. Entree is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Voor meer info over het evenement check de website www.madhouze-events.nl.

Tickets
Early Bird tickets voor Madhouze - Revolution Of Madness - zijn nu verkrijgbaar voor maar €13,50 (ex. fee). Regulieren tickets kosten €18 (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via: www.madhouze-events.nl