Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon's White Moon gaat een uur langer door

gepubliceerd door , op
Het gaat een superspectaculaire nacht worden zaterdag bij Full Moon & Nachtboetiek presents White Moon! Bereid je voor op de ene verbazing na de andere als de gigantische bewegende plafond delen naar beneden komen en weer omhoog. Maar liefst 500 vierkante meter bewegende oppervlakken en LED-screens die boven je hoofd en de dansvloer zweven zorgen voor een geweldig spektakel. Omdat iedereen er nu al zo veel zin in heeft zal White Moon zelfs een uur langer doorgaan, dus tot zes uur in plaats van vijf uur! Dit wordt de meest fantastische editie ooit in de mooi nieuw verbouwde The BOX! 'We are back!'

Alles is aanwezig: mooie LED-shows, gekleurd verlichte fantasievolle fonteinen, luchtacrobaten, teasing dansshows, special acts op en tussen de podia en het publiek, CO2-jets, confetti-kanonnen, een enorm soundsystem, een super line-up, een VIP-deck en een nog luxer Super-VIP balcony en natuurlijk jullie allemaal in het wit. Hier nog even alle belangrijke punten voor zaterdag op een rijtje.

Superspeciaal midnight moment!
Zorg dat je op tijd binnen bent! Om middernacht, 24:00 uur zal er een zeer speciaal midnight openings moment zijn dat je niet mag missen! Er zijn nu nog maar weinig tickets over en dat worden er elk uur minder, dus heb je nog geen ticket, wacht dan niet en haal ze nu!



Nog enkele kaarten beschikbaar!
Voor de hele The BOX zijn voor zaterdag nog maar enkele tickets verkrijgbaar! Je haalt ze via Ticketscript of Paylogic via full-moon.events. Heb je al een regular ticket maar wil je toch als VIP naar binnen? Haal dan op dezelfde adressen voor maar €10 euro een VIP-deck upgrade. Aan de deur zullen nog een beperkt aantal kaarten tegen deurprijs liggen, maar gok hier niet op!



Dresscode en entree
Zoals bij alle Full Moon feesten altijd al is, geldt ook voor White Moon dat de dresscode strikt is: iedereen moet in het WIT gekleed gaan. Dat geldt dus zowel voor broeken/rokjes als voor shirts/topjes. Er wordt hierop streng gecontroleerd aan de deur! Ben je niet in het wit, dan kun je bij de Full Moon kledingstand voor €20 een witte broek en voor € 10,- een wit shirt met Full Moon logo halen. Voor de heren geldt verder dat zij in gezelschap van een dame dienen te zijn!

DJ wisseling White Moon: Miss Melody erbij
Door een belangrijke buitenlandse boeking kan Gregor Salto helaas niet komen. Full Moon heeft besloten voor de muziek te gaan en heeft ter vervanging een zeer speciale vrouwelijke DJ geboekt die wel bekend en zeer geliefd is in de scene: DJ Miss Melody! Zij zal in het uur vlak voor het midnight moment een perfecte stemming opbouwen die om 24:00 uur naar de climax van het openingsmoment zal leiden. Ook zullen er extra acts en shows zijn om het wegvallen van Gregor Salto op te vangen.



Line-up
Dj's in 2 area's
Vato Gonzalez
Spider
José
Brian S
MEM
Marcello
Miss Melody
Ruben Vitalis
Jean
Randy Katana
Winston Post
Emiel Roché
Wanka
Zender
Mc UB

VIP Table @ White Moon
De laatste mooi gelegen VIP-tafels voor 6 personen zijn nog beschikbaar op de allermooiste plekjes van de VIP balkons. Natuurlijk met een bijbehorende fles sterke drank, Champagne, softdrinks (10 flesjes), bediening aan je tafel, eigen VIP ingang, gratis lockers en toiletten, toegang tot alle VIP-area's, hapjes, fruit en ijs. Heerlijk jouw eigen VIP-tafel met vrienden waar je heerlijk kan genieten van al het moois. Voor meer informatie mail je naar: viptafel@nachtboetiek.nl