Partyflock
 
­ Nederland

Belangrijke informatie voor Booming New Year aanstaande 1 januari

gepubliceerd door , op
Nog even en we zijn alweer aan het einde van het jaar aangekomen en nadert een gezellige tijd met kerst en oudjaar samen met familie en vrienden en natuurlijk een Booming New Year! Dit feest, dat inmiddels een begrip is geworden in Nederland, mag je niet missen. Ze kunnen verklappen dat het feest een dezer dagen uitverkocht is dus wil je erbij zijn, pak dan nu je kans en koop nog gauw een late bird ticket de laatste 150 zijn ingegaan. Hoe leuk is het om een kaartje van dit feest cadeau te geven met sinterklaas of kerst?



Dresscode
Omdat de organisatie ontzettend veel mails hebben binnen gekregen over de dresscode wil ze de gasten graag tegemoetkomen en aan de dresscode de kleur zwart toevoegen. De dresscode is dus Zwart/Wit/Zilver. Die kleuren zijn verplicht en moet
voor ieder te doen zijn, dan kan hier geen onduidelijkheid meer over ontstaan.

Het feest duurt maar liefst twaalf uur en voor de eerste 1000 bezoekers ligt een leuk presentje klaar en zij zullen tevens worden ontvangen met een welkomstdrankje.

Er zijn maar liefst vier muziek area's en ook is er een prachtige lounge waar je kunt relaxen als je voeten even niet meer kunnen.

Zorg als man dat je met eigen vrouw naar binnen gaat. Er wordt streng op gecontroleerd!



Voor vragen of extra info kun je een mail sturen naar Tanyakinzer@live.nl.
Kaartje kopen? Ga naar koop tickets of koop tickets.

2 opmerkingen

Werkzaam bij SFEER
We hebben er zin in .....