Partyflock
 
­ Nederland

Tien jaar T.N.T met oud en nieuw

gepubliceerd door , op
Yes! De allerleukste avond van het jaar komt er aan...NY Eve en dat kan Terug Naar Toen natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan, daarom hebben ze alle smurfen aan het werk gezet om een weer fantastische locatie te vinden om deze jaarwisseling echt groots te vieren!

Na tien Jaar T.N.T en dus ook al tien jaar ouderwets aftellen tot 00.00 uur ga je dit jaar weer helemaal los met de allergrootste 80s&90s disco van Amsterdam, dus trek de Jip & Janneke champagne maar vast uit de kast want 'here we go'!
De fantastische locatie wordt weer omgetoverd in de allergrootste 80s&90s knal-tempel van Amsterdam en verwacht dus niks minder dan keihard meezingen op oude rock hitjes, schuren tot je een ons weegt metDef Rhymz, schuifelen op Whitney Houston met je verkering en natuurlijk hakken met de Party Animals totdat je niet Nike air maxies stuk zijn...

Al buiten adem?!
Maar er is nog meer: de tweede zaal staat zoals je gewend bent in het teken van oldschool hiphop, R&B, disco en eigenlijk alles wat lekker is. Samen brengen de history boys mooie oude plaatjes die je zwoel tegen elkaar aan laten schuren of gewoon keihard laten springen op Hiphop Hooray!

Eventjes bijkomen doe je in de Disney Lounge met alleen maar de beste tranentrekkende tekenfilms van vroegah! Zak lekker weg in een ouderwetse zitzak en stop je vol met het eten van één van de foodtrucks.

Wat?!?!? nog meer?!?!?
Terug Naar Toen viert voor het tiende jaar op rij oud en nieuw met jullie en deelt daarom uit. De entreekaarten beginnen in de early maar op € 32,50! Dus voor de snelle beslisser is zelfs de prijs oldschool! Je koopt je ticket via koop tickets.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus bel meteen je vrienden op en vraag je moeder of je extra lang buiten mag spelen met vuurwerk, want Terug Naar Toen gaat door tot 5 uur!