Partyflock
 
­ Nederland

Millers NYE Special

gepubliceerd door , op
Zoals ieder jaar zal Millers ook dit jaar weer acte de presence geven als het gaat om oudejaarsavond. Na vijf uitverkochte edities kunnen ze ook dit jaar met trots zeggen dat de line-up weer van het hoogste niveau is. Een combinatie van de gevestigde orde met talenten die hét er momenteel toe doen zijn ook dit jaar weer de ingrediënten. Van 22:00 tot 06:00 uur kun je jezelf laten gaan in het volgende muzikale spektakel.

Millers Club krijgt ook dit jaar weer te maken met dé toonaangevende artiesten waaronder house legendes Erick E, Lucien Foort, ROOG én Funkerman. Artiesten die allen hun sporen hebben verdiend als het gaat om rocken op de dansvloeren. Met hun jarenlange muzikale ervaring is de combinatie van deze vier legendes dé garantie om jezelf op NYE op de dansvloer te begeven.

Een avond zonder talenten is een avond zonder inspiratie. Om de club te voorzien van het juiste gevoel hebben ze dit jaar gekozen voor Beauriche, Michael Mendoza én Timotheus. Allen bekend met de juiste invloeden als het gaat om ritme, power en feeling. Kortom een tirade van artiesten waar je vanaf minuut één bij moet zijn!

Millers Café is misschien wel het mooiste gedeelte wat Millers te bieden heeft. De combinatie van classics en hitjes zorgen er elke keer weer voor dat de sfeer er perfect is. Om daar nog een schepje bovenop te doen hebben we voor NYE niemand minder dan Phalerieau uitgenodigd om ook in deze zaal het maximale te bieden.

Alle early bird tickets zijn inmiddels verkocht en ze adviseren je je tickets tijdig te halen (bij oa koop tickets) om teleurstelling te voorkomen.

Line-up