Partyflock
 
­ Nederland

Eerste details en data DGTL festival 2016 bekendgemaakt

gepubliceerd door , op
Eerste details en data DGTL festival 2016 bekendgemaakt
12 november 2015
FeestDGTL Festival · Opening Night
Datumvrijdag 25 maart 2016
LocatieNDSM-Werf Site
DGTL Festival, het jaarlijkse pronkstuk van evenementenorganisatie DGTL, heeft zojuist de eerste details omtrent hun vierde editie bekendgemaakt. Wederom zal het welbekende Amsterdamse festival plaatsvinden tijdens het Paasweekend (26 + 27 maart, 2016). Voor de internationale bezoekers-community die de afgelopen drie edities is opgebouwd, zal ook deze keer weer een uitmuntende line-up gepresenteerd worden, bestaande uit een uitgebreide selectie headliners en doorgewinterde veteranen uit de topklasse van de underground dance scene, net als aanstormend internationaal talent en het allerbeste van Nederlandse bodem. Naast de veelgeprezen programmering zal de nadruk ook gelegd worden op DGTL ART en DGTL REVOLUTION, de langlopende inspanningen van de organisatie gericht op kunst en maatschappelijk verantwoorde festivalproductie.

Traditiegetrouw zal de historisch NDSM-Werf tijdens aankomend Paasweekend dienst doen als DGTL Festivals epicentrum. Compleet met een decor van oude scheepswerven, containers en beton zal dit de perfecte omgeving zijn om de kwaliteitshouse en -techno line-up optimaal te kunnen ervaren.

Naast de twee festivaldagen zullen er naast de openingsavond (op vrijdag 25 maart) twee afterparties gehouden worden op een nog te noemen locatie. Hier zullen voor de liefhebber van after hours, sets gedraaid worden door de crème de la crème uit de binnen- en buitenlandse scene.

Eind deze maand, op 25 november, zal de volledige line-up van DGTL Festival 2016 bekend gemaakt worden, waarna tegelijkertijd de pre-sale tickets in de verkoop zullen gaan. Degene die niet naast de beperkte voorraad early bird tickets willen grijpen kunnen zich alvast registreren op www.dgtl.nl.

Ook zal er een nieuw concept geïntroduceerd worden dat betrekking zal hebben op alle communicatie van DGTL, zoals trailers en aftermovies. Zo zullen video's nu een overspannend thema hebben, dat zich concentreert op de verhouding van technologische en communicatieve ontwikkelingen met de wereld van elektronische muziek.

Bekijk & de trailer: