Partyflock
 
­

Carnaval is weer officieel van start

gepubliceerd door , op
Het is vandaag de 11e van de 11e, en dit bericht verscheen exact om 11 over 11 vanmorgen, precies op het moment dat half Nederland de start van het carnavalsseizoen inluidde! Laat dat nou het moment zijn waarop de presale voor XXlerator Carnaval 2016 van start gaat!

6 februari – XXlerator Carnaval
Vorig jaar vond de eerste editie van de vernieuwde XXlerator Carnaval plaats in Evenementenhal Venray. Iedereen die daarbij was kan het beamen; het was één groot feest. Bekijk hieronder nog eens de aftermovie of bekijk hier de fotogalerij. Op zaterdag 6 februari, de avond voordat het échte carnaval losbarst, kun je weer compleet gek gaan op een unieke combinatie van hardstyle en carnaval tijdens XXlerator Carnaval! Verwacht een hoop gekkigheid, de vetste hardstyle en bovenal een hele hoop gezelligheid!Presale-actie
Hét carnavalsgetal is natuurlijk elf. Daarom startte vanochtend om 11 over 11 op de 11e van de 11e de kaartverkoop van XXlerator Carnaval. En nog mooier: de komende 11 dagen profiteer van je een leuke korting op de aanschaf van je ticket! Tot zondag 22 november bestel je je ticket met €5,- korting voor slechts €20,- via www.xxlerator.com/tickets of www.matrixx.nl!