Partyflock
 
­

Black Tie · Times are changing, fashion is forever

gepubliceerd door , op
Dit jaar gaat op 24 december: kerstavond alles uit de kast tijdens Black Tie! Met de Cruise Terminal Rotterdam als unieke setting en een ongekende show zorgt er voor dat jouw kerst dit jaar een extra magisch randje krijgt. Dit jaar schittert het thema: 'times are changing, fashion is forever'.
De voorgaande edities hebben het bewezen: Black Tie is een eenmalig jaarlijks spektakel wat je niet mag missen en dit jaar zal er extra worden uitgepakt. Dit jaar treden alle artiesten als act op. Een unieke ervaring waarbij ook de DJ's onderdeel van de avond zullen zijn. Bekijk hier de trailer:
Tickets:
Binnen no time waren zowel de Early Bird en Smart Fox Tickets uitverkocht maar de run op de laatste twee rondes gaat hard! Wacht niet te lang en bestel je tickets via [presale element=party id=301253 type=ticketscript].

Early Bird:sold out
Smart Fox:sold out
Lazy Sheep:€35 (ex fee)
Late Donkey:€45 (ex fee)

Dresscode
De dresscode spreekt voor zich! Black Tie met inspiratie van 'times are changing, fashion is forever'. Heren worden verwacht in smoking en dames in een creatieve eveningdress. Dit jaar zullen de doorhosts extra streng controleren om ervoor te zorgen dat iedereen conform de dresscode gekleed is. Toegang kan je, zelfs met ticket, worden ontzegd indien er niet aan het kledingvoorschrift wordt voldaan.

jouw kerst begint met Black Tie!