Partyflock
 
­ Nederland

NYE in Rotterdam: Early & Harder

gepubliceerd door , op
Ook dit jaar wordt in Rotterdam het Nieuwjaar weer officieel ingeluid met een spectaculaire vuurwerkshow vanaf de Erasmusbrug, ook wel de Nationale Nieuwjaarnacht genoemd. Het vuurwerk in Rotterdam kan onder andere worden aanschouwd vanaf de Boompjeskade bij Social Underground Rotterdam (S.U.R.) waar je een mooi uniek uitzicht hebt op dit spektakel. Maar in principe alle Rotterdamse kades met de moderne architectuur vormen het decor voor het grootste vuurwerk van Nederland! Aftellen naar Oud en Nieuw begint al om 23:00. Toch altijd weer heel spannend en speciaal!

Wat ook heel spannend gaat worden, is dat ook dit jaar weer het laatste feest van het jaar en als enige in Rotterdam @ Social Underground Rotterdam (S.U.R.) het lekker stevig mag Knalluh! Deze locatie zal wederom een podium bieden aan artiesten die daar heel goed in zijn! Zoals het er nu uitziet een "Going out with a BANGGGG!".

Line up:
Rob & MC Joe
Panic
Waxweazle
Na-Goyah
Resonator
Richie B
Andy Raw
Armand
Hosted by MC Joe & MC-B

Early & Harder de naam zegt het al, denk aan oldschool classics om lekker de avond vanaf 21uur mee op te warmen met daarbij een lekkere Oliebol! Naar mate de avond verloopt gaan ze Harder en Harder maar wel met een lach!

Dus kom ervaren hoe ze aan de Maas kunnen feesten en met de juiste muziekkeuze, 2015 met je vrienden achter je te laten en het begin van 2016 lekker in te stampuh, hoe mooi wil je het hebben!

Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt momenteel en indien je nog niet in het bezit bent van een ticket raadt de organisatie je aan om deze zo spoedig mogelijk te bemachtigen via koop tickets.
Voorverkoop slechts: 10euro (early bird) daarna 15euro

Munten & pinnen
In S.U.R. bevinden zich muntkassa's, hier kun je naast contante betaling ook gebruikmaken van pinnen bij het aanschaffen van drankmunten! let op - Er zijn geen PIN/Geldautomaten aanwezig waar het mogelijk is om contant geld op te nemen. Het wordt daarom aangeraden om voldoende contant geld mee te nemen.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden om zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op deze grond geweigerd te worden.

Parkeren
Je kunt net als de afgelopen jaren gratis parkeren op straat in Rotterdam met Oud en Nieuw de parkeerautomaten in Rotterdam zijn tijdens de jaarwisseling afgeschermd om Vandalisme te voorkomen. Aangezien je niet kunt betalen is het parkeren in Rotterdam op Oud en Nieuw (zowel Oudejaarsdag als Nieuwjaarsdag) niet officieel gratis, maar in feite dus wel. Kijk wel uit waar je parkeert i.v.m. schade door vuurwerk.
Ook kun je eventueel parkeren in Parkeergarage the RED Apple aan de Wijnstraat 22 te Rotterdam en rondom de oude haven waar parkeervakken zijn. Je kunt niet parkeren op de Boompjeskade zelf!

Openbaar vervoer
Het openbaar vervoer in Rotterdam rijdt op Oudejaarsavond maar tot 20:00. Het is dus het beste om op de fiets, taxi of met de auto te komen of gewoon lekker lopend.