Partyflock
 
­ Nederland

Dj Funk's Hit It From the Back Tour

gepubliceerd door , op
Dj Funk's Hit It From the Back Tour
27 juli 2015
Deze zaterdag: DJ Funk's Hit It From The Back Tour (Dancemania, USA) starring DJ Funk live, Geeeman, F the Funk, DJ-Buffet (10DJ's in 100 minuten).

Niet een Halloweenkraker, maar ghetto-tech en booty-house dat de klok slaat op deze laatste zaterdag van oktober in Poema RAW. Vergeet Dracula of Zwartbaard; de heupen, billen en schouders mogen geschud worden op de dynamische over-the-top Chicago-house van DJ Funk.

Een speciale 90's house set met tracks geselecteerd van de legendarische muzieklabels Dancemania en Databass Records worden gebracht door F the Funk en zal de inleiding zijn voor deze nacht. Hierna zal Gerd's acid-house alias Geeeman de vuigste jackin' grooves op hoog tempo doorzetten; waarna de hoofd-act, DJ Funk, het roer overneemt en in een speciale Live set van anderhalf uur het vuur zet vanaf je schenen tot aan het plafond van de Poema RAW! Als laatste, een speciale editie van het tien-koppige DJ-Buffet: eveneens smerige klassiekers voor je trommelvliezen en spieren te verduren.

Tickets zijn via koop tickets verkrijgbaar voor 9 euro. Aan de deur zijn ze iets duurder: 12 euro.