Partyflock

Aanstaande zondag gratis: Sunday High met o.a. Bass-D, Nosferatu, Re-Style en Darkraver

Aanstaande zondag gratis: Sunday High met o.a. Bass-D, Nosferatu, Re-Style en Darkraver

gepubliceerd door , op
Aanstaande zondag gratis: Sunday High met o.a. Bass-D, Nosferatu, Re-Style en Darkraver (afbeelding)
FeestSunday High · The Saga Continues
LocatieEvent Center Culemborg Site
Datumzondag 1 november 2015
StadCulemborg
Wanneer meer dan 80% van Nederland zijn zondagavond slijt om bijvoorbeeld bij te komen van de zaterdag, uitgebreid te koken of het dramatisch 'laag niveau' voetbal te kijken wat met een net woord nog wel 'Eredivisie' wordt genoemd. Maar echt veel eer is er niet meer mee te behalen. De meeste zondagen worden dus eigenlijk gespendeerd op de bank, stoel of het bed. En mensen, is dat niet zonde? We leven toch meer één keer?

Sunday High, voor sommige nog totaal onbekend, voor de ander was het een aantal jaar geleden vaste prik op de agenda om de zondagen in de HappydayZZ Venue te slijten. Sunday High staat voor een avond vol gekkigheid, heel veel lol, entertainment en natuurlijk heerlijke beuk-setjes van top artiesten! Check hieronder de complete line-up en kom a.s. zondag naar Culemborg!

Bass-D
Nosferatu
Darkraver
Re-Style
Amada
Outsiders
Freestyle Maniacs
Maximizerz
Viruz & The Pacifier
Scott Marten

Is er een betere manier om de zondagavond door te komen? Alleen de beste dj's zullen van 17.00 tot 00.00 jullie keihard doen stuiteren en beuken op de vetste en hardste beats die zij maar kunnen bedenken, en bedenk wel: het is allemaal gratis! Ze zien jullie graag op zondag 01 november in Event Center Culemborg (voormalig HappydayZZ Venue)

2 opmerkingen

'Het dramatisch laag niveau voetbal te kijken'

Haha, zeker waar dit...­
Unity after? :)