Partyflock

De Jeugd van Tegenwoordig brengt electroglijder 'Manon' naar Bibelot

De Jeugd van Tegenwoordig brengt electroglijder 'Manon' naar Bibelot

gepubliceerd door , op
Deze maand bracht De De Jeugd van Tegenwoordig zijn vijfde album uit. 'Manon' is een ode aan de vrouw. Op vier maart komt Nederlands populairste rapformatie naar de Main Stage van Bibelot.

M-A-N-O-N
'Manon' is de opvolger van 'Parels voor de Zwijnen' (2005), 'De Machine' (2008), 'De Lachende Derde' (2010) en 'Ja, Nat˙˙rlijk!' (2013). Het album is volledig geproduceerd door huisproducer Bas Bron. Op Lowlands primeurde De De Jeugd van Tegenwoordig de gelijknamige single. Manon is een echte electrofunkrockglijder a la Chromeo. De titel is slim gekozen; er wonen maar liefst 12943 Manons in Nederland. Maar voor welke Manon schreef De De Jeugd van Tegenwoordig de track?"Ga je nu nog steeds na tien jaar vragen wat de liedjes van De De Jeugd van Tegenwoordig betekenen? Je moet er lekker mee spelen. Dadelijk baalt Manon uit Vinkeveen als ik zeg dat het over Manon uit Utrecht gaat! We bezingen de ultieme vrouw, het voorbeeld van elke vrouw", aldus rapper Willie Wartaal.

Jubileum
Dit jaar bestaat De De Jeugd van Tegenwoordig tien jaar. De rapformatie bracht in die tijd vijf studio-albums uit met hits als 'Watskeburt', 'Sterrenstof' en 'Get Spanish'. De groep stond op alle grote podia in Nederland en BelgiŰ en speelde op festivals als Pinkpop, Lowlands en Rock Werchter.

Ticketinformatie
Tickets: Ç26, CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis (open: di t/m zo 16.00-20.30 uur) of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.