Partyflock
 
­ Nederland

Welcome to Candyshop XXL
Studio A12

gepubliceerd door , op
Candyshop XXL
7 november 2015
Dit jaar bestaat Candyshop 2 jaar en dat vieren ze gigantisch groots! Door de vele onvergetelijke en uitverkochte edities met de leukste en gezelligste party people is het concept in een korte tijd razendsnel gegroeid. Zo snel dat ze nog meer land gaan verkennen om dit mooie concept in verschillende leuke clubs kunnen organiseren.

Op zaterdag 7 november zal iedereen een beetje jarig zijn, Candyshop pakt namelijk ongelofelijk groots uit! Waanzinnig trots zijn ze om te kunnen melden dat deze editie zal plaatsvinden in Studio A12, voorheen Brothers, in Bunnik, Utrecht!
Met 3 areas zal het een Indoor Festival zijn en een '2 Year Anniversary' om never nooit te vergeten!
Candyshop goes XXL!

Verwacht enorm spektakel! Een club vol lekkers, (eye)candy en voor ieder wat wils.
Een club met het allerbeste, nieuwste en State of the Art geluid, verlichting en special effects. Met verschillende acts en shows bieden ze ook nog eens entertainment van de bovenste plank! Onze candymen, candygirls, danseressen en ook #TeamCandyshop zullen ervoor zorgen dat het jou aan niets ontbreekt.
Verder voegen we de leukste en meest gewaarde elementen van voorgaande edities bij elkaar om het feestje van het jaar compleet te maken!
Dit is het feest waar jij op hebt gewacht!

De line-up liegt er wederom niet om en is magisch! De grootste en bekendste DJ's zullen aanwezig zijn en jouw favoriet zit er ongetwijfeld tussen! Op Main Stage beleef je een spektakelstuk met een kwalitatief- en ijzersterke line-up! Als headliner hebben we niemand minder dan mister Sexed-Up...it's yna! Met zijn vrouwvriendelijke en opzwepende beats zal stilstaan geen optie zijn. Alleskunner Benny Rodrigues zal ook aanwezig zijn. Door zijn veelzijdigheid heeft hij al sporen verdient in alle mogelijke genres en speciaal tijdens deze avond zal hij jou verwennen met de heerlijkste Moombahton en Latinhouse. Met Lady Bee hebben we niet alleen een prachtig plaatje achter de draaitafels, maar ook een van de meest complete DJ's dat weet wat het publiek wilt. Ze zal eigenhandig de dansvloer on fire zetten! Freddy Moreira maakt het helemaal af. Deze vrouwenverslinder weet als beste hoe een goed feestje te bouwen. Met hem achter de decks is het gegarandeerd FISSA!
De hoofdzaal zal worden gehost door: MC Roga!

Als je dacht dat dit het was heb je het mis! In de tweede zaal staan ook artiesten om je vingers bij af te likken. Biggi, Johnny 500, Smash & Aries en Hato zullen jou trakteren op de lekkerste R&B en Hiphop tracks van toen en nu! Heerlijk genieten, grinden, glijden en ook nog twerken!
Tot slot representen maar liefst tien 030 artiesten de derde zaal en het zijn zeker niet de minsten. Give it up for: Dwight Rass & Samo, Dance-El, Mr. Djonsen, FiftyFifty,
In de R&B/Hiphop zaal kan je volop genieten van de lekkerste R&B en Hiphop tracks van toen en nu.

Line-up


Tickets
Early Bird:€ 15,- (uitverkocht)
Regular Ticket:€ 18,50
VIP Ticket:€ 50,- (VIP Entree, toegang tot VIP-balkon met free drinks en finger foods)


Verkrijgbaar bij Link2Ticket en koop tickets.

VIP reservations
VIP (4 pers.):€350,- (incl. 1 fles sterk, frisdrank voor 4 pers., finger foods, shisha, table service)
VIP Deluxe (6 pers.):€500,- (incl. 2 flessen sterk, frisdrank voor 6 pers., finger foods, shisha, table service)


Info & contact: +31 6 48178898, info@candyshopevents.com

What:Candyshop '2 Year Anniversary'
Where:Brothers/Studio A12, Schoudermantel 52, Bunnik
When:Saturday November 7th 2015
Age:18+
Hours:23.00 - 05.00
Presale info:€18,50,- & more at door