Partyflock

Dansen tussen de courgettes in Dordtse Albert Heijn

Dansen tussen de courgettes in Dordtse Albert Heijn

gepubliceerd door , op
Aanstaande vrijdag, 16 oktober, is het weer tijd voor de Buurtsuper in Bibelot. Maar dit niet alleen, van 17:00 tot 20:00 uur is iedereen uitgenodigd om alvast een dansje te komen doen in de Albert Heijn aan de Korte Parallelweg 165 in Dordrecht.

De Buurtsuper in de super
Deze vrijdag tussen 17:00 en 20:00 uur haalt Bibelot 'De Buurtsuper' naar de supermarkt voor een klein voorproefje. De Albert Heijn wordt voor één keer omgetoverd tot een ware dans-tempel. Klanten van de Albert Heijn aan de Korte Parallelweg ontvangen een gratis entreeticket voor het dansfeest diezelfde avond in Poppodium Bibelot. Na de pre-party in de Albert Heijn kunnen klanten die nog niet zijn uitgedanst 's avonds verder feesten in Bibelot.

Nieuw dansfeest in Bibelot
De Buurtsuper begon jaren geleden in Rotterdam. Elke laatste zaterdag van de maand, vaste prik, ging iedereen naar dit event in Waterfront. Dankzij een ijzersterk concept bleek de houdbaarheidsdatum hoger dan die van een pot ingeblikte bonen. En daarom is het nu de beurt aan Dordrecht. Dansen tot je erbij neervalt!

Ticketinformatie
Tickets: €4,99 Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.nl, de centrale kassa van het Energiehuis (open: di t/m zo 16.00-20.30 uur) of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.

1 opmerking

:D
lache!