Partyflock
 
­ Nederland

Raven op kantoor tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Raven op kantoor tijdens ADE
12 oktober 2015
Het aller-, aller-, allereerste feestje tijdens ADE begint dit jaar al om 07:00! Het kantoor van WeWork Weteringschans opent zijn deuren voor de Morning Rave ism Morning Gloryville Amsterdam! Deze jongens weten als geen ander hoe je een goede rave bouwt, vanuit Londen zijn ze een ware rave-olution gestart! Dus geef jezelf een paar uur voordat je je laptop openklapt een pepstart met de sexy beats van de DJ's van Voyeur, een heerlijke massage of vouw jezelf in lotushouding op een yogamat! Natuurlijk zorgen we ervoor dat de drinks en snacks helemaal #healthy zijn en je foto's Instagram waardig!

Line up:


De gratis tickets voor de Wework Morning Rave zijn vanaf 12 oktober 12:00 te verkrijgen via: http://bit.ly/1L1Ai5f

Voor een tipje van de sluier kijk alvast op: www.morninggloryville.com en youtube.com/user/morninggloryville. This is gonna be nothing but a wild ride!

Raven met je baas
Zijn de hoogtepunten van jouw werkdag de koffie's van juffrouw Jannie of het rondje lopen met de lunch? Vind je de slechte humor van je collega inmiddels grappig? Dan kan jouw kantoor wel een Office Rave gebruiken!

Woensdag 14 oktober rijden we van 11:00 -16:00 met een Wework DJ bus vol rave Invaders rond en verrassen we kantoren met een pop-up Office Rave! Laat met weworkrave zien waarom jij en je collega's hier zin hebben en misschien sta jij dan woensdag wel te raven met je baas! Registreren om kans te maken op jouw Office Rave: bit.ly

We hielden vorige week al een kleine verassingsrave op een kantoor en dat beviel goeoeoeoed!: bit.ly

WeWork is een internationaal community voor ondernemers, ofwel 'creators', en we voorzien hen in alle benodigde middelen om hun ambities te verwezenlijken; van fysieke werkplekken tot toegang tot een digitaal netwerk. Met meer dan 30.000 leden bouwen we aan een co-working community met als credo 'working is a way of life, not just a living'. WeWork heeft op dit moment 50 kantoorpanden in 16 steden verdeeld over 4 verschillende landen: Amerika, Engeland, Israël en Nederland.