Partyflock
 
­

T3kno 4 Life in De Speaker

gepubliceerd door , op
flyer T3kno 4 Life
In de grootste uitgaanslocatie van Alphen aan den Rijn De De Speaker zullen Systeem JWW en U.D.E. wederom T3kno 4 Life lanceren. De De Speaker is een box in een box-gebouw, dus maximale bas-druk is gegarandeerd!
Dit gratis event is anders dan dat jullie van JWW gewend zijn, het is namelijk helemaal legaal! Maar niet zonder rede! Geen regen, geen kou, geen oom agent en een dikke eindtijd!

Gedurende twaalf uur zullen de zwaarste en diepste bassen De De Speaker vullen, gebracht door de meest uiteenlopende artiesten. De lijst hieronder zegt genoeg:

Frixtion Fanatic Sick of Silence Live
Hugo Kierewiet (KWS)
Sevenum Six Exit 23
Raven Exit 23
Nightmare Zone
Sammy C (Dosis Decibel)
Dj_oy (White Noise)
Bertrand
Rinse Live
Gewoon Jan (AA, Plexat) B2B D.S.T.A.L.K.E.R.
Cascajtek (Fr33 fr3ak)
Tekket Live
The Hardwarist
Maniak
Dedamp RSR Records
Kydon RSR
Dj Mug
MDG Systeem
Pierro K'Valkade

Ook aan een tweede area is gedacht. Daar is de muziek net even iets anders, zodat je even op adem kan komen. Het geluid in deze tweede zaal zal verzorgd worden door Petteflette soundsystem! Artiesten als Dedamp, Dj Mug, Maarten, Cascajtek, Piero en vele andere zullen hier hun kunsten ten horen brengen. Tevens is hier een open podium, dus heb je je spullen bij je? Kom dan ook even een setje draaien. Ook zal er in de kleine zaal een lekkere fitness-sessie gehouden worden door het team van Teknorobics party fitness! Even op de juiste manier de spiertjes losmaken, zodat je er de hele nacht tegenaan kan!

Wil je ondertussen lekker bij de merchandise van Rammel en Babbel rondkijken? Vinyl's, t-shirts, truien, stickers noem het maar op. Bij Rammel en Babbel hebben ze het allemaal. Je vindt de stand rechts naast het hoofdpodium in de grote zaal.

De entree is op donatie voor het systeem en organisatie en is van harte welkom. Uit het aantal aanmeldingen voor 7 november blijkt dat jullie de organisatie massaal willen supporten, dit waarderen zij enorm! Helaas zijn zij gebonden aan een maximum bezoekers aantal van 650 personen. Aangezien ze iedereen een eerlijke kans willen geven om naar binnen te kunnen, zijn zij genoodzaakt een ticketsysteem te openen, je wilt immers niet voor een dichte deur staan! Voor de prijs van €2,20 excl. fee (Ticketscript) krijg je een ticket waar je gegarandeerd mee binnenkomt. Omdat dit feest op donatie is, hebben ze kunnen regelen dat je de €2,20 terug krijgt bij binnenkomst in de vorm van 2 drankmuntjes! Je ticket is dus je garantiebewijs! De organisatie hoopt op deze manier geen scheve gezichten te krijgen en iedereen een eerlijke kans te geven dit feest mee te maken!

De De Speaker is gelegen aan de rand van Alphen aan den Rijn en is gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer of lopend vanaf het station. Alphen aan den Rijn ligt centraal in Nederland tussen de A4 en de A12 in, vlakbij Leiden. De nachtbus rijdt ieder uur richting Schiphol. De De Speaker beschikt over een bewaakte garderobe voor €1. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen rondom het pand en de toiletten zijn gratis.

Let op: Er is een relaxed deurbeleid, maar er wordt gefouilleerd voor ieders veiligheid! Wapens, vuurwerk, glaswerk, spuitbussen/stiften en zelf meegenomen drank zijn niet toegestaan. Wees een gast voor je eigen feest en houd het rustig buiten voor de buurt, want met jullie medewerking wordt dit weer een topfeest!