Partyflock
 
­ Nederland

Symphony31 · DJ meets Orchestra keert terug in Ahoy Rotterdam

gepubliceerd door , op
Symphony31 · DJ meets Orchestra keert terug in Ahoy Rotterdam
9 oktober 2015
Dit jaar in maart stond de eerste editie van Symphony31, DJ meets Orchestra, in Ahoy Rotterdam. Op zaterdag 2 april en maandag 4 april 2016 wordt de Rotterdamse muziektempel wederom omgebouwd tot club met een spectaculair decor. DJ Ronald Molendijk zal met een volledig orkest talloze bekende dance- en poptracks verbouwen tot een nieuwe beleving. Internationale en nationale gast artiesten leveren een unieke bijdrage aan het dance spektakel. De eerste namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Symphony31, DJ meets Orchestra, is een uniek evenement waarbij de beats van de DJ worden samengebracht met de klanken van een volledig symfonisch orkest. DJ Ronald Molendijk en meesterdirigent Maurice Luttikhuis arrangeerden bekende nummers uit de dance en popmuziek. Tijdens de eerste editie traden gastartiesten op als Jocelyn Brown, Robin S., Candy Dulfer, Ernst Daniel Smid en Sharon Doorson.

Grensverleggende denkwijze
'Nederland is sinds jaar en dag hofleverancier van het fenomeen De Beste DJ van de Wereld, iets om trots op te zijn en is mede te danken aan de grensverleggende denkwijze van de Nederlands DJ's. Symphony31, DJ meets Orchestra rekt het begrip grensverleggend verder op en levert een avondvullend evenement waarbij de DNA van dance muziek opnieuw wordt samengesteld. Een reis door de tijd van soul tot house en van pop tot EDM.' Aldus DJ Ronald Molendijk.

Over Symphony31
Symphony31 is een uniek concert in Ahoy dat bestaat uit nieuw gearrangeerde crossovers van top 40 hits en dancemuziek. En bewijst dat dance en klassieke muziek perfect samengaan. Bekende nummers worden opnieuw gearrangeerd door DJ Ronald Molendijk in samenwerking met meesterdirigent Maurice Luttikhuis. Door de samensmelting van een DJ, vijftigkoppig orkest én diverse internationale artiesten ging tijdens de eerste editie in maart 2015 het dak eraf in Ahoy. Symphony31 is een initiatief van KuMoheadz, het bedrijf van evenementenorganisator Frits Kuijper en DJ Ronald Molendijk.