Partyflock

Audiovisueel genieten met electromuziek van CUT_

Audiovisueel genieten met electromuziek van CUT_

gepubliceerd door , op
Audiovisueel genieten met electromuziek van CUT_ (afbeelding)
LocatieBibelot Site
StadDordrecht
CUT_, bestaande uit producer Sebastiaan Detilh en zangeres Belle Doron, werd bekend toen de cover van Stromae's 'Papaoutai' viral ging. Het electronisch muziekduo uit Amsterdam staat op 8 januari in de Talent Stage van Bibelot.

Extra dimensie
CUT_ brengt het antwoord op de Engelse trip-hop en bass sound van de afgelopen jaren, maar dan met een moderne twist. Inspiratiebronnen zijn Massive Attack, Mount Kimbie, Burial en James Blake. In samenwerking met visual artist Hidde de Jong geeft CUT_ een show vol glitchy effecten en improvisatie. Na optredens op PITCH en Lowlands werkt het muzikale duo momenteel aan zijn debuutalbum.

The Yukon Club
De avond wordt geopend door The Yukon Club. Dit Haarlemse viertal brengt een dansbare mix van synths, gitaren, pulserende drumbeats en sferische stemmen. Meeslepende muziek, op de grens tussen indie en electro. 3FM's Roosmarijn Reijmer sprak over 'Het nieuwe geluid van morgen'.

Ticketinformatie
Tickets: 9,00 CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis (open: di t/m zo 16.00-20.30 uur) of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.