Partyflock
 
­ Nederland

Way to Valhalla Festival
Hop in, it's a bizarre ride

gepubliceerd door , op
Valhalla Festival
10 september 2015
FeestValhalla Festival · A Bizarre Ride
Datumzaterdag 19 december 2015
LocatieRAI Site
Na drie magische en uitverkochte edities strijkt het meest miraculeuze nachtcircus van Nederland opnieuw neer in Amsterdam. Op zaterdag 19 december breekt Valhalla in de Amsterdam RAI opnieuw alle regels van het denkbare. Dompel jezelf onder in een winters spektakel waar de realiteit geen recht van spreken heeft. Laat jezelf meeslepen in een wereld waar niet de grenzen worden verlegd, maar de definitie van normaal compleet wordt herschreven.

Tijdens deze adembenemende nacht hult Valhalla zich in het thema Cirque Oriëntale, waarin verscheidenheid wordt verbonden in eenheid, waarin alles dat vreemd is thuishoort. In de glorie van het Oosterse circus krijgt het moderne nachtleven een nieuwe dimensie. Zo word je bij The Dragon door o.a. Adana Twins, Andhim, Joris Voorn en Ici Sans Merci in vuur in vlam gezet, terwijl Seth Troxler, Maya Jane Coles, Detroit Swindle en De Sluwe Vos bij The Zodiac het beest in je naar boven halen. In een grootse Dynasty zetten Oliver Koletzki en Worakls & Joachim Pastor – Hungry Music (live) de tijd voor eeuwig stil, en in het rijk van Emperor zwaaien de onverbiddelijke decibellen van Carl Craig, Ø [Phase], ROD, Tripeo (live) en Juan Sanchez de scepter. In het land van The Red Sun laten Sam Feldt, Dirtcaps, FeestDJRuud en Moksi de zon opgaan en jou stijgen, terwijl The Bonzai op maat wordt gesnoeid door DJ EZ, Hannah Wants en Route 94. In en tussen de Bamboo laten lokale hoogvliegers als Mikey Nice en Mitchel Kelly je zien wat het betekent om door een plafond heen te groeien. En dit is nog maar een deel van het aanbod.

De muzikale wervelwind van Cirque Oriëntale zal op sensationele wijze van start gaan met een spectaculaire openingsshow. In navolging van o.a. een complete circusvoorstelling en natuurlijk Hans Klok, zullen je zintuigen dit jaar worden vertroeteld door het beste wat het verre Oosten te bieden heeft. Zonder al te veel prijs te geven; reken op een duizelingwekkend vertoon van monniken, geisha's, vuur, magie en hartstocht. Reken op een Bizarre Ride.

Kaarten zijn te koop via koop tickets. De Early bird tickets zijn uitverkocht, een regular ticket koop je voor €52,50.

And remember... those who don't believe in magic, will never find it!

Line up
- all artists in alphabetical order -