Partyflock

Laatste informatie Sunset Festival

Laatste informatie Sunset Festival

anoniem gepubliceerd op
Zaterdag is het dan eindelijk zover en alle weermodellen kondigen een mooi nazomerweekend aan. Met meer dan 100 artiesten op 9 stages is Sunset Festival dè afsluiter van het festivalseizoen. Hier alle belangrijke info op een rij.

Datum en openingstijden
Sunset Festival gaat dit weekend 19 september door van 12:00 uur tot 01:00 uur en vindt plaats op het recreatiedomein De Lilse bergen. GPS adres: Beersebaan, 2275 Lille.
Schakel vanaf hier de navigatie uit en volg de borden 'Sunset Festival'.

Festival map
­[img width=1024 height=724]http://www.sunsetfestival.be/festivalmap.png[/img]

Timetable
Check de timetable en kies welke artiesten je zeker niet wilt missen!

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd voor Sunset Festival is 16 jaar, maar ook als je nog 16 wordt in 2015 wordt je toegelaten. ID is verplicht.

Pinautomaten
Je kan geen cash geld afhalen op het festivalterrein, maar je kunt wel munten en merchandise met je bankkaart afrekenen (Maestro, Mastercard en Visa worden aanvaard). De organisatie adviseert je hoe dan ook om voldoende cash geld mee te nemen.

Munten
Consumpties (eten/drinken) worden afgerekend met munten. Munten kan je kopen bij een van de vele kassa's verspreid over het terrein. Ongebruikte munten worden niet teruggenomen en niet terug betaald.

Kluisjes
Op Sunset Festival zijn kluisjes aanwezig. De huur van een kluisje kost €6,- met een borg van €5,- welke je weer terug krijgt na het inleveren van jouw kluissleutel. Bij verlies van je sleutel zal je pas in de week na het festival contact kunnen opnemen met de verhuurfirma van de kluisjes. Kluisjes worden op het festival zonder sleutel niet geopend, hou deze dus goed bij je!

Weersverwachting
De weersverwachting voor zaterdag ziet er goed uit! 's Avonds koelt het wel af, dus zorg dat je voldoende warme kleren bij je hebt. Er zullen ook hoodies en shirts verkrijgbaar zijn bij de merchandise stands (zolang de voorraad strekt!).

Tickets
Tickets zijn nog tot zaterdag 19 september 10:00 uur verkrijgbaar in de online ticketshop voor de prijs van €35,- (excl. fee) en tot en met vrijdag 18 september bij de reguliere verkooppunten. Op Sunset Festival zelf zal je tickets kunnen kopen aan de dagkassa voor €50,- per ticket. VIP tickets zijn niet meer te koop aan de dagkassa.

Nog meer vragen?
Kijk eerst even op de website. Heel veel informatie kan je daar vinden. Het antwoord op je vraag nog steeds niet gevonden? Stuur een e-mail naar: info@sunsetfestival.be. Hou er alsjeblieft rekening mee dat het tijd kan kosten om alle e-mails te beantwoorden. De organisatie zal zijn uiterste best doen jou zo snel mogelijk te helpen! Na donderdag 17 september kan de organisatie niet garanderen tijdig alle e-mails te beantwoorden.

Bestel hier jouw tickets!