Partyflock

Nieuwe Buurtsuper opent in Dordrecht

Nieuwe Buurtsuper opent in Dordrecht

gepubliceerd door , op
De Buurtsuper (flyer)
Vanaf 25 september kan er elke vrijdag gewinkeld worden in de Buurtsuper. Dit keer in de aanbieding: kilo's plezier en liters sentiment. Het aanbod: lang houdbaar, A-Merken en vers geperste plaatjes. Gedraaid door The Royal Plastic Entertainers.

Vaste prik
Jarenlang vaste prik in Waterfront Rotterdam: De Buurtsuper. Toen dit filiaal sloot, namen andere dans-tempels in Rotterdam het over. Nu is het de buurt aan Dordrecht, iedere vrijdag in de Power Stage van Bibelot.

The Royal Plastic Entertainers
De Buurtsuper Dj's ofwel The Royal Plastic Entertainers - staan bekend om hun mix van allerlei muziekstijlen. Van house naar rock via de eighties naar de sixties en met hetzelfde gemak weer terug.

Lange houdbaarheidsdatum
Er zijn maar weinig dansconcepten die zo'n lange houdbaarheidsdatum hebben", aldus Lonneke Ziemerink Hoofd Marketing van Bibelot. "De kracht van de Buurtsuper is de chemie van de DJ's en de humor! Iedere editie met een dikke vette knipoog naar de Buurtsupers van toen en de Supermarkten van nu".

Liters sentiment
Aan alle oude vertrouwde Buurtsuperklanten de eer om vanaf 25 september liters sentiment te herbeleven. Nog nooit van De Buurtsuper gehoord? Beware, dat wordt dansen tot je erbij neervalt!

Ticketinformatie
Tickets: 4,99. Tickets via Bibelot, Energiehuis, de centrale kassa van het Energiehuis of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.