Partyflock
 
­ Nederland

Club Knijn is 1 jaar
Het enige feestje waarna je gegarandeerd met een kegel wakker wordt!

gepubliceerd door , op
Club Knijn
30 augustus 2015
FeestClub Knijn · Het nieuwe discobowlen
Datumzaterdag 26 september 2015
LocatieKnijn Site
Het nieuwe uitgaan draait volgens Club Knijn om interactie en beweging. Bowlen dus, maar dan met de lekkerste disco en house! Dit succes concept bestaat 26 september 1 jaar en dat wordt stevig gevierd.

Nostalgisch bowlingcentrum Knijn wordt sinds 1 jaar regelmatig in een clubjasje gestoken: Club Knijn verovert sindsdien met veel succes het Amsterdamse nachtleven. Wat maakt dit nieuwe discobowlen tot een bijzondere avond? Organisator Laura Luikens: 'Ik kwam met het idee van Club Knijn vanuit mijn obsessie voor feestjes op bijzondere plekken. Toen heb ik Guido gebeld, en zijn we samen aan de slag gegaan'.

Guido Nuijten: 'Alles wordt uit de kast gehaald: Sfeerlichten, rookmachines, spiegelbollen en de beste Amsterdamse DJ's. Die ouderwetse schoentjes mogen natuurlijk niet ontbreken en de locatie past er perfect bij: het nostalgische bowlingcentrum Knijn weerspiegelt precies de sfeer die we voor ogen hadden. Ook geven we leuke prijzen weg aan het beste team van de avond zoals festival kaarten of een huisje op Bungalup. Niet mis dus! We verkopen ook elke editie uit, dus er was blijkbaar echt behoefte aan een avond die iets meer biedt dan een reguliere clubavond'.

Een Club Knijn avond bestaat uit een uur bowlen met je vrienden of collega's en aansluitend dansen in de disco tot in de ochtendgloren. Tussen 21:00 en 01:00 uur zijn er 4 bowling rondes en per ronde krijgt het beste team uiteraard een prijs. De voorverkoop voor het 1 jarig bestaan start maandag 7 september om 12:00 uur.

Dresscode: classy

Disco style Tickets: € 140,- voor 7 personen of € 15,- per persoon voor alleen het feest

Line up:
Guy Gravier
Freddy Spool
Steins
Donny & Herter
Weekbreek Soundsystem