Partyflock
 
­ Nederland

Newborn Festival voor Orange Babies

gepubliceerd door , op
Op 12 september 2015 zal de eerste editie van Newborn Festival plaatsvinden. Een festival in vier weken opgezet en waarvan de gehele opbrengst naar Orange Babies gaat.

Twaalf vrienden, geen ervaring, geen budget. Toch een festival. Niet zomaar één, maar eentje 100% georganiseerd voor Orange Babies. Wat begon als een leuk idee is uitgegroeid tot een uniek festival bij Thuishaven. Newborn is van iedereen en wordt geheel kosteloos in elkaar gezet, zodat we samen zoveel mogelijk zwangere vrouwen en baby's met HIV in Afrika kunnen helpen. Diverse DJ's zullen het publiek de hele dag vervoeren in een muzikale mix van disco tot deephouse, met knallende techno afsluiters. Artiesten als Shinedoe, Man With No Shadow, Jan van Kampen (Dekmantel), Halve Soul (ZeeZout) en Philou Louzolo hebben zich al aangesloten bij dit initiatief. Zij zullen je laten dansen!

Verder dragen partijen als Red Bull, Boomerang en Makers channel op hun manier een steentje bij. Daarnaast is er van alles te doen op de dag zelf, zoals het gezamenlijk maken van een kunstwerk, lekker eten of jezelf in de bodypaint laten zetten. Je kunt massages krijgen en je wordt geëntertaind door allerlei leuke creatievelingen. Samen maken we Newborn.

Orange Babies strijdt tegen de oorzaken en gevolgen van HIV bij zwangere vrouwen en baby's in Afrika. Met elke 100 euro redden we samen een kind. Doe jij mee?!

Kom, dans, lach, geniet.
Samen, met elkaar, voor elkaar.

1 opmerking

:lol: Pauper doel zeg.