Partyflock
 
­ Nederland

Previous · a decade of Hardstyle

gepubliceerd door , op
Previous
19 oktober 2015
FeestPrevious · A decade of Hardstyle
Datumzaterdag 31 oktober 2015
WinactiePrevious actiegesloten
LocatieGrasweide Eurocircuit
Op zaterdag 31 oktober 2015 organiseert Minority Events voor het eerst het nieuwe early hardstyle evenement Previous. Het evenement zal plaats gaan vinden op de grasweide naast het Eurocircuit in Valkenswaard. Onder leiding van grote hardstyle helden zoals Zany, Deepack en Super Marco May worden de bezoekers mee teruggenomen op een reis langs de allergrootste hardstyle klassiekers uit de jaren 2002 – 2012. Minority is bekend van (nostalgische) muziekevenementen zoals Atmoz, Memorylane & Bonzai en duikt dus de historie van hardstyle in!

De ingrediënten van Previous – a Decade of Hardstyle? Een grote festivaltent, een avondje nostalgische hardstyle, de helden van toen op het podium en een uitzinnig publiek dat helemaal los gaat op alle vette tracks van toen. De line-up bestaat uit het volgende rijtje illustere namen: Deepack, Zany, Josh & Wesz, Pavo, Super Marco May, Trilok & Chiren en Sunny D. Stuk voor stuk namen die hun sporen in de hardstyle scene al lang en breed hebben verdiend. Met hits en anthems voor alle dikke feesten, eigenlijk hebben ze helemaal geen introductie meer nodig.

Klinkt dit als muziek in je oren? En heb jij nu al zin in om helemaal los te gaan op al dikke tracks van vroeger? Scoor dan op tijd je ticket! Early Birds voor Previous kosten slechts €19,50 (excl. fee) en de reguliere tickets kosten €22,50 (excl. fee). Voor de late beslissers zijn er ook nog kaarten aan de deur beschikbaar, die gaan €30 kosten. De early bird verkoop begint zaterdag 29 augustus om 10.00 via koop tickets.