Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers viert tienjarig bestaan in Club Vie

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
26 augustus 2015
FeestLatin Lovers · 10 Years
Datumzaterdag 24 oktober 2015
LocatieVie Site
Tienmaal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al tien (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit al wel weet, deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op de meest grote manier vieren met een ware '10 Year Anniversary Tour' door heel Nederland. De eerste stop is duidelijk: zaterdag 24 oktober in Club Vie te Rotterdam! De line-up wordt nog even geheim gehouden, maar duidelijk is dat deze als een regelrechte knaller uit de hoek zal komen!

Latin Lovers en Club Vie zijn al jaren twee handen op een buik en dus een combinatie met een gouden randje. Begonnen aan de Maasboulevard op een donderdag tijdens de visite avondjes, spontane edities op de vrijdag en later zelfs iedere zaterdag in een van de mooiste clubs van Rotterdam. Latin Lovers is altijd blij geweest met Club Vie en andersom ook!

Achter de schermen wordt op dit moment keihard gewerkt aan de programmering, deze zal binnenkort bekend worden gemaakt. Wel kan er alvast verklapt worden, dat Latin Lovers onwijs groots gaat uitpakken en dat er ook een hele toffe tweede area bij komt, maar ze houden alles nog even geheim!

Earlybird tickets vanaf 1 september 19.00 uur voor maar 10 euro!
Speciaal voor deze 10 Year Anniversary komen er speciale earlybird tickets online voor maar, hoe het ook anders, 10 euro! Deze zijn vanaf dinsdag 1 september 19.00 uur online verkrijgbaar via koop tickets.
Er zijn maar 100 earlybird tickets beschikbaar en maximaal 2 per persoon dus wees er snel bij want...op = op!

Normale presale & ladytickets
Normale kaarten kosten 15,- euro (ex fee) en zijn te bestellen via koop tickets. Ook zijn er weer Ladytickets beschikbaar voor de dames (2 dames op 1 ticket) en deze zijn ook te bestellen via koop tickets en kosten 22,50 euro (ex fee). Let op, er zijn maar beperkt aantal Ladyickets beschikbaar voor het tienjarige bestaan dus wees er snel bij want ook bij deze geldt..op = op!

Kom jij Latin Lovers feliciteren met haar tienjarige bestaan op zaterdag 24 oktober in Club Vie?