Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf viert hele maand september verjaardag

gepubliceerd door , op
In de maand september is Sioxante Neuf jarig! Dit wordt de hele maand september gevierd, te beginnen op zaterdag 5 september in RED te Leeuwarden! Ze zullen wederom met een keiharde Soixante Neuf editie komen. Om dit heugelijke feit te vieren, is de line-up deze keer wel echt belachelijk hard!
Zo hebben ze niemand minder dan Jayh Jawson, die Soixante Neuf voor haar birthday komt toezingen. Daarnaast is mister mooiboy himself aanwezig, de man die onlangs nog tijdens de Dubai editie van Soixante Neuf alle Emiraten los heeft weten laten gaan: Freddy Moreira. Maar dat is nog niet alles...

Soixante Neuf is altijd 'on the move'! Met trots delen ze dan ook mede dat Soixante Neuf onlangs haar officiële app heeft gelanceerd voor je smartphone. Download hem nu in de bekende app stores. Soixante Neuf heeft naast haar app ook haar eigen merchandise gelanceerd. Beginnend met de officiële Soixante Neuf snap back!

Soixante Neuf heeft als doel om Leeuwarden op zijn kop te zetten! En dat is zaterdag 5 september zeker het geval. Met trots presenteert Soixante Neuf de volledige line-up voor de aankomende editie:



Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (voorverkoop) kaartje via deze ingang naar binnen. Kaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets. De hosting wordt gedaan door Samantha (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!