Partyflock
 
­ Nederland

Op zoek naar de sfeer van vroeger?

gepubliceerd door , op
Early Ravers United
31 juli 2015
Early Ravers United is al een zegen voor velen. Zij hebben de sfeer, het geluid en de 'crowd' van vroeger al teruggevonden op dit unieke en meest intieme en sfeervolle oldschool feestje van Brabant.
DeeB Events gaat weer door met een nieuwe editie, Mix 'n Masque, met zes uur lang de beste dj's die (belangeloos) klaarstaan om jullie zes uur lang maximaal te vermaken met de lekkerste sound op vinyl.

In een partyscene waar alles vaak draait om cash weet Early Ravers United al bijna een jaar het verschil te maken en elke maand staan er weer early ravers uit heel Nederland en België klaar om dit feestje bij te wonen. Zij rekenen een bijdehandte entree van maar 5 euries waar je ook nog verwend zal worden door de organisatie met ijsjes, snoep en vers fruit.

Stop met zoeken naar al die commerciële bronnen waarvan je zou denken dat het helemaal hot is en waar je misschien denkt het gevoel van vroeger te kunnen ervaren. Deeb Events garandeert elk nieuw 'familielid' een sfeertje waar iedereen naar verlangt. Kom gewoon eens voelen wat zij bedoelen.

Op vrijdag 21 augustus vanaf 22.00 gaan de deuren van de magische 'house-tempel' open aan de Kerkstraat 6 te Zevenbergen. De Dj's zorgen voor een lekkere mix, het publiek draagt een 'Masque', niks moet en bijna alles mag. Dat kan alleen bij Early Ravers United!