Partyflock
 
­ Nederland

Grote verrassing op Pleasure Island festival 19 september

gepubliceerd door , op
Om het spannend te houden, komt de organisatie nu pas naar buiten met de laatste hostings. Save the best for last is vaak het motto en de organisatie kon niet langer meer wachten! Na de fantastische hostings van Hardclassics, Timelock Freestyle, Crazyland main, Oldschool Gangsters komen nu de laatste twee aan de beurt die apart genoemd worden:

Full Moon Exclusive
Ja, jullie horen het goed! De enige echte Full Moon organisatie komt hosten op Pleasure Island. Wie had dat ooit gedacht? Precies tien jaar geleden heeft de organisator van Full Moon (Little Sins) ook gehost tijdens Pleasure Island. En nu exact tien jaar later zijn zij er weer bij! Ook dit keer met hetzelfde concept als destijds op het Java Eiland: een superrelaxte chill area ingericht zodat je even lekker kan bijkomen tijdens het festival, maar nu in Full Moon stijl. Lekker ontspannen in één van de hottubs, even bijkletsen op de loungebanken of gewoon in de hangmat genieten van de muziek. Om je nóg meer in Thailand te voelen kun je je laten painten of masseren. Deze hosting door Full Moon wordt een hele gezellige chillplek op het festival. Mix dit met uniek entertainment en heerlijke muziek en je hebt dè ultieme lounge. Dj's voor deze avond: Full Moon resident Peter Woodz, DJ Mike S & more. Kom je ook een kijkje nemen 19 september?



The House of Tech
Ondanks alle techno-invloeden op de mainstage tegenwoordig kon een eigen techno/ techhouse area niet meer ontbreken op Pleasure Island. Deze stage zal in de openlucht zijn en zit vol met topdj's die echt aan de weg aan het timmeren zijn. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan deze stage! De djs voor deze avond zijn o.a

Rez-A
Modena
Rom Groovy
De La Paans
C-Jay
TanzMan
Salvador Deep
Aaron
Sam Dewit
Cherokee on Percussion

The House of Tech zal binnen ook doorgaan tot 06:00 uur in de ochtend!

Kaarten kopen
De Pleasure Island voorverkoop loopt lekker hard door en voor je het weet zijn de kaarten uitverkocht. Koop daarom je kaarten bij de koop tickets,koop tickets of BookingApp. Alle Primera's door heel Nederland verkopen ook de kaarten. Wil je ook genieten van de avond en de nacht van Pleasure Island? Dan heeft de organisatie voor jou in de Hemkade een after 23:00 hour party en die gaat door tot 06:00 uur in de ochtend. Kijk op www.crazyland.org voor de voordelige prijzen die al beginnen vanaf 21,75 euro.

1 opmerking

'Ondanks alle techno-invloeden op de mainstage'