Partyflock
 

Ultrasonic Festival 2015 · all you need to know

gepubliceerd door , op
Het groene gras is gemaaid. Op het strand wordt het zand netjes aangeharkt. De tenten en buitenpodia worden opgebouwd en de speakers worden opgehangen boven de nu nog zo rustige Maarsseveense Plassen. Zaterdag breekt dan eindelijk het moment aan: Ultrasonic Festival!

Heb jij er ook al zo'n zin in? Een ongelooflijke dikke line-up verdeeld over 5 stages een prachtig festivalterrein, 3 foodcourts met heerlijke hapjes uit alle windstreken, gratis zweefmolens en andere kermisattracties en natuurlijk: jullie: fijne festivalminded mensen die naar Ultrasonic zijn gekomen om te feesten!

Hieronder vind je all you need to know...

Timetable

Tickets
De tickets gaan hard, dus wees er snel bij! Voor slechts € 39,50 ben jij verzekerd van een topdag. Koop je tickets op ultrasonic.­nl of de dichtstbijzijnde Primera shop.

Het weer
De weersvoorspellingen zien er gunstig uit! Het weer krijgt een cijfer 7 op weeronline.nl, het belooft dus een mooie festivaldag te worden! 's Avond kan het wel wat afkoelen, dus neem een warm kledingstuk mee. Er zijn voldoende kluisjes om je spullen in op te bergen.

Vervoer
Pendelbussen

Maak zoveel mogelijk gebruik van de pendelbussen. Deze rijden vanaf 11:00 uur vanaf NS-station Utrecht CS naar het evenemententerrein en rijden de hele dag. De laatste pendelbus vertrekt om 00.30 uur vanaf het festivalterrein.

Openbaar vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Plan dan je reis op 9292.­nl

Met de auto
Kom je met de auto naar Ultrasonic Festival? Volg dan vanaf de N230 (A2, Afslag 6 / A27, Afslag 31) de gele borden 'Parkeren Ultrasonic Festival'. Gebruik geen navigatiesysteem vanaf het eerste gele bord. Vanwege het evenement is een aantal wegen afgesloten. Dit herkent je navigatiesysteem niet. Volg de instructies van de verkeersbegeleiders voor de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Ze raden je aan om met het openbaar vervoer te komen.

Routebeschrijving (Google maps)

Parkeren
Parkeren kan op de daarvoor ingerichte parkeerplaatsen bij het festivalterrein. Volg de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders voor een soepel en snel verloop. Om opstoppingen op de toegangswegen te voorkomen, wordt geadviseerd om zo vroeg mogelijk te komen. De politie treedt streng op tegen foutparkeren. Voorkom dat je auto wordt weggesleept!

Met de fiets
De Maarsseveense Plassen is een kwartier fietsen vanuit Utrecht. Er wordt extra ruimte gecreëerd voor fietsen maar er is ook een bewaakte fietsenstalling aanwezig. Voor € 2,- wordt de hele dag over je tweewieler gewaakt. De bewaakte fietsenstalling bevindt zich aan De Rechterkant van de entree.

Celebrate Safe
Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico's. Het is daarom goed te weten wat de risico's zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs en hoe je deze kunt beperken. En vergeet niet dat harddrugs – ook al lijkt het misschien in onze tolerante maatschappij niet zo – nog steeds illegaal zijn. Ultrasonic Festival ondersteunt Celebrate Safe. Tijdens Ultrasonic Festival zullen de vrijwilligers van Unity voor je klaar staan om vragen te beantwoorden en informatie te geven over veilig uitgaan en de risico's van alcohol en andere drugs.

Voel je je niet lekker? Ben je onwel? Of zie je dat het niet goed gaat met een van je vrienden of een andere feestganger? Aarzel dan niet en ga naar de EHBO. Hier kun je altijd terecht en wordt iedereen in vertrouwen behandeld!
Tips voor veilig feesten kun je natuurlijk nu al bekijken op www.celebratesafe.nl en www.unity.nl.

Overigens hanteert de organisatie conform de vergunning een zero-tolerance beleid ten aanzien van drugs.

Meer info
Check voor alle info de website en meld je aan voor het event op Facebook en check de trailer nog een keer:

4 opmerkingen

weeronline geeft ondertussen het weer cijfer een 2.­
inmiddels een 5
ben heel benieuwd hoe de auteurs van dit bericht aan een 7 kwamen.­ Ik snap dat er promotie gemaakt moet worden, maar een 7 is het volgens mij nooit geweest
Mjah....­het verandert zowat per dag die voorspelling.....­geen touw aan vast te knopen.­ Al ziet het er nu wel wat minder positief uit.­
Jammer.....­eigenlijk bijna alle events hebben deze zomer echt een goed zonnetje / droog.­ zou jammer zijn voor ze als deze dag verregend!
Waait wel over, was vorig jaar ook zo! En toen eenmaal het zonnetje door kwam was het een super mooie feestdag!