Partyflock
 

Amsterdam Live on Stage met Clean Bandit, Robin Schulz, Dotan en meer

gepubliceerd door , op
Amsterdam Live On Stage is op zaterdag 25 juli terug op Sportpark Riekerhaven met optredens van o.a. GoldFish, Jett Rebel, Thomas Jack. Het festival vindt voor de derde keer plaats na 2 eerder onvergetelijke edities. Met 3 stages is het dit jaar weer een smeltkroes van verschillende stijlen. Pop, Dance, tropical house en rock komen allemaal aan bod.

Line up
Het Zuid-Afrikaanse duo Goldifsh is dit jaar weer aanwezig met een super live show, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende instrumenten, drumcomputers en vocalen. GoldFish staat altijd garant voor een van de hoogtepunten en is daarom ook dit jaar weer uitgenodigd. Clean Bandit is een van de headliners en touren met wereldhits als 'Rather be' en 'Extraordinary' de hele wereld over. Vertegenwoordigers van het populaire 'Tropical' House genre Robin Schulz, Thomas Jack, Felix Jaehn en Sam Feldt staan ook op het podium van Amsterdam Live On Stage.

Voor het 'Live' gedeelte is er gekozen voor de Edison award winnaars Dotan, Jett Rebel en Typhoon. Andere artiesten zijn FlicFlac, Mike Mago, Oliver Schories, Mr. Belt & Wezol, Cleavage, Kris Kross Amsterdam, The Indien, Illesnoise en de Cat Carpenters.

Naast de indrukwekkende line-up is Amsterdam Live On Stage meer dan alleen muziek. Met de nadruk op de live beleving van een festival ganger is er een ruim aanbod aan activiteiten en verschillend entertainment. En of je nou zin hebt in zoetigheid, een hotdog of een Vega burger. Het culinair aanbod zal ervoor zorgen dat iedereen aan zijn trekken komt.

Locatie
Het festival vindt dit jaar plaats in het sportpark Riekerhaven . Deze groene locatie in het hart van Amsterdam is de ideale setting om alle creatieve plannen van de organisatie tot bloei te laten komen.

Tickets
Zijn nu verkrijgbaar a €36 via www.amsterdam-live-on-stage.com

Line-up:
Clean Bandit
Robin Schulz
GoldFish
Dotan
Thomas Jack
Jett Rebel
FlicFlac
Typhoon
Oliver Schories
Felix Jaehn
Mike Mago
Sam Feldt
Mr. Belt & Wezol
Cleavage
Kris Kross Amsterdam
Illesnoise
The Indien
Cat Carpenters

Facebook-event

2 opmerkingen

Hmm, optie :) Als het lekker weer is..... :D
actief
ik denk dat dit positief gaat verassen :D