Partyflock
 
­

Vrijdag laatste ronde van dj contest De Speaker

gepubliceerd door , op
flyer Dj Contest
FeestDj Contest · Frenchcore, Tribecore Edition
Datumvrijdag 24 juli 2015
LocatieDe Speaker
WinactieDj Contest actie, gesloten
Drie deelnemers nemen het tegen elkaar op in de kleine zaal, afgewisseld door drie ervaren dj's die tevens in de jury plaats zullen nemen.

Om 23:00 uur openen ze de deuren en zal Cascajtek (jury) de boel warm draaien. Niels staat op menig feestje de uurtjes te verlengen. Rond middernacht zal Bad Habit (jury) het stokje overnemen. Jan Willem is een oude bekende in Alphen aan de Rijn en stond laatst nog met zijn kunsten op Hard Magni 10 yrs Skullz Productions. Vol gas dikke bass!
Om omstreeks 01:00 uur zal de eerste deelnemer van deze avond beginnen, dj FireStarter! Daimy komt vanuit Waalwijk zijn kunsten vertonen! Frenchcore is zijn passie en dat is wel te horen ook!
02:00 in de nacht gaan we over naar de volgende deelnemer van de contest, namelijk Dedamp! Jon heeft een grote fan base in de scene!
Bij 03:00 uur aangekomen, neemt dj Mug het over. Deze deelnemer van de contest is een zeer veelzijdig artiest. Hij heeft net als DeD4mp en Firestarter al menige track op zijn naam staan en heeft vele draai skills onder de knie.
Omstreeks 04:00 uur is het al weer tijd voor de laatste artiest van de avond en tevens jurylid dj Sprinky! Wel bekend als artiest op de grotere feesten. Een zeer ervaren artiest met een breed kaliber aan tracks!

De deelnemers van de contest zullen beoordeeld worden door de jury, door middel van punten op het gebied van skills, originaliteit, fouten, en performance. Tevens wordt ook aan jou als publiek door middel van een decibelmeter gevraagd je mening te geven! Dus help je dj en nodig je vrienden uit!