Partyflock
 
­ Nederland

A State of Trance Festival viert jubileum met speciale early bird actie

gepubliceerd door , op
Op 27 februari 2016 keert het grootste trance-festival ter wereld: A State of Trance Festival terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Dit kondigde Armin van Buuren gisteravond aan tijdens zijn radioshow. A State of Trance bestaat in 2016 15 jaar. Dit jubileum zal het hele jaar door gevierd worden en. natuurlijk ook tijdens het festival in Utrecht. Trouwe fans worden getrakteerd op alle muzikale hoogtepunten van de geschiedenis van A State of Trance. Op 27 juli aanstaande om 10.00 uur start de pre-sale voor dit evenement; 15 uur lang worden er een beperkt aantal jubileum tickets met 15% korting verkocht via astateoftrance.com.

In 2016 is het 15 jaar geleden dat Armin van Buuren begon met zijn radioshow A State of Trance . Door de jaren heen is A State of Trance uitgegroeid tot een wereldwijd platform, waarbij de wereldberoemde DJ kansen biedt aan nieuw talent.

Met meer dan 750 uitzendingen met 33 miljoen wekelijkse luisteraars, uitgezonden op 100 FM radiostations met fans uit 84 landen is A State of Trance een van de best beluisterde internationale radioshows. Hiernaast zijn de "mijlpalen" van de uitzendingen gevierd met tientallen shows over de hele wereld. De livestreams van de shows worden door miljoenen kijkers bekeken en per show zijn 5 miljoen sociale interacties. Dit alles bij elkaar maakt ASOT tot de grootse wereldwijde trance community.

Trance is niet meer weg te denken uit de wereldwijde muziekbranche en inmiddels genieten miljoenen mensen van deze muziek. Dit zal dan ook groots terugkomen in Utrecht. Alle muzikale hoogtepunten van de afgelopen jaren komen voorbij op een ongekende en verrassende manier. Uiteraard zal ook nieuw talent niet ontbreken. Het festival belooft gekenmerkt te worden door het allerbeste dat de trance-wereld te bieden heeft.

Kaartverkoop en line-up
De line-up en meer details over A State of Trance Festival worden later bekend gemaakt. De pre-sale voor dit evenement start op 27 juli a.s. vanaf 10.00 uur tot 01.00 uur, 15 uur lang. Er zijn dan een beperkt aantal jubileum tickets met 15% korting te koop via: www.astateoftrance.com. Hierna gaat de reguliere verkoop van start. Voor wie alvast goed in de stemming wil komen, op 10 oktober a.s. is er een A State of Trance Festival in Mexico-Stad. Tickets zijn nog te koop, via www.astateoftrance.com Hiernaast is ook de livestream via deze website te bekijken.

3 opmerkingen

Wat een magisch feest in de 138 area begin dit jaar!