Partyflock
 
­ Nederland

District25 en Discoflamingo samen naar het strand

gepubliceerd door , op
District25 × DiscoFlamingo
15 juli 2015
Een tropisch onthaal, elektronisch oorverwennerij en zonnestralen in overvloed! Districtflamingo maakt op donderdag 23 juli haar debuut op het Zwarte Pad in beachclub Whoosah Beachclub.

Districtflamingo is een collaboratie van het Haagse District25 en de Rotterdamse dames van DiscoFlamingo. Waar bij District25 de stovende techno liefhebber aan zijn trekken komt met namen als Blawan, Gary Beck en Juan Sanchez is een samenwerking met DiscoFlamingo verrassend. Waar de focus naast het muzikale aspect met artiesten zoals Blonde, Karma Kid en Totally Enormous Extinct Dinosaurs ook wordt ingespeeld op ervaring door middel van randactiviteiten en diverse thema's. De opwinding en euforie gebracht door District25 geleid door de feel-good vibe van DiscoFlamingo maakt dit tot een perfecte get together.

Vertoef een dag op het Scheveningse strand want om 18.00 uur gaat de barbecue aan in beachclub Whoosah Beachclub en begint de eerste DJ met zijn set. Een samensmelting van de twee organisaties is zorgvuldig meegenomen in de muzikale line-up welke zal bestaan uit San Proper, Carlos Valdes, Pop on Acid en Ohana Hana. Tot 01.30 kun je terecht om je uiterste danskunsten te vertonen op een warme, zwoele zomeravond met Districtflamingo!