Partyflock
 
­ Nederland

Zedd in november naar Melkweg Amsterdam

gepubliceerd door , op
Zedd
9 juli 2015
De Duitse DJ en producer Zedd scoort momenteel wereldwijd een hit met zijn album True Colors en de singles 'Beautiful Now' en 'I Want You To Know' met vocalen van zangeres/actrice Selena Gomez. Op zaterdag 21 november treedt hij op in de Melkweg in Amsterdam - de enige Nederlandse show tijdens zijn Europese tour. De kaartverkoop is gestart.

Een man die van alle markten thuis is: de Russisch-Duitse Anton Zaslavski, de echte naam van Zedd, begon op vroege leeftijd met pianospelen, drumde in een metalband, maar werd drie jaar geleden pas echt beroemd met het album Clarity. Daarop liet Zedd zijn muzikaal visitekaartje meteen horen: euforische electro house met emotionele vocalen die uit volle borst worden meegezongen. Onder EDM-liefhebbers zijn hits als het gelijknamige 'Clarity', 'Spectrum' en 'Stay The Night' in het collectieve geheugen gegrift.

Zijn talent voor anthems bleef niet onopgemerkt en al snel produceerde hij enorme hits voor artiesten als Lady Gaga, Black Eyed Peas, Swedish House Mafia, en vorig jaar nog de wereldhit 'Break Free' samen met zangeres Ariana Grande. Maar ook op eigen benen weet Zedd te imponeren: zijn tweede album 'True Colors' ging gepaard met een toer langs geheime locaties in de Verenigde Staten waarbij iedere locatie de primeur kende van een nieuw nummer. De recensies zijn lovend en het kon haast niet anders dan dat Zedd een mooie wereldtournee zou gaan maken. Later in augustus tourt hij door Azië, daarna in de Verenigde Staten en vervolgens doet hij ook Europa aan. De enige show in Nederland is op 21 november in De Melkweg.

4 opmerkingen

 
top!
Herrlich! Dabei! :D
Wie weet tot hoelaat dit duurt?