Partyflock

Sunset Festival presenteert vijfde editie op 19 september

Sunset Festival presenteert vijfde editie op 19 september

gepubliceerd door , op
Het schitterende recreatiedomein De Lilse bergen, net over de Belgische grens, zal op 19 september helemaal in het teken staan van Sunset Festival. Sunset is toe aan haar vijfde editie en is ondertussen uitgegroeid tot hét Belgische dancefestival waarmee de zomer wordt afgesloten.

De Lilse bergen is zonder twijfel een van de mooiste festival locaties in België én is bovendien makkelijk bereikbaar op minder dan een half uurtje van Eindhoven of Tilburg.Vorig jaar vonden meer dan 15.000 bezoekers hun weg naar het prachtige strand rondom het meer, de vele gezellige hoekjes in het bos en de mooie groene omgeving midden in de natuur. Ook dit jaar wordt alles aangekleed met leuke deco, animatie, food trucks en sfeerverlichting.
Voeg daar nog 9 stages aan toe, gaande van intiem en gezellig tot maar liefst twee volwaardige mainstages (house en hardstyle), en Sunset heeft meer dan genoeg te bieden voor een heerlijk dagje festival.

De headliner van Sunset wordt binnenkort pas bekend gemaakt, maar hieronder al een greep namen uit de rest van de erg gevarieerde line-up:

Act of Rage, Alvaro, B-Front, Boaz van de Beatz, Code Black, Crypsis, De Hofnar, Deepack, Digital Punk, Dyna, E-Force, Eelke Kleijn, FeestDJRuud, Freestyle Maniacs, Frequencerz Live, GLOWINTHEDARK, Illesnoise, Jebroer, Korsakoff, Mark with a K Live, Miss K8, Mr. Belt & Wezol, Pep & Rash, Psyko Punkz, Puinhoop Kollektiv, Puresang, Ran-D, Ruthless, The Partysquad, Wildstylez, ...

Wees er snel bij om je Early Bird ticket te scoren voor slechts € 35 inclusief een boozebag ter waarde van 10€.
VIP tickets zijn beperkt beschikbaar en ook ieder jaar snel uitverkocht.

Meer weten over Sunset Festival? Check www.sunsetfestival.be