Partyflock
 
­ Nederland

Panic Room brengt rauwe, onversneden techno naar Q-BASE

gepubliceerd door , op
Q-BASE
12 mei 2015
FeestQ-BASE · Lock 'n Load
Datumzaterdag 12 september 2015
OrganisatieQ-BASE Site
Q-dance Site
LocatieAirport Weeze Site
Naast elf stages met alle denkbare vormen van hardstyle en hardcore zal ook de rauwe onversneden techno dit jaar op Q-BASE een plek krijgen. Panic Room, bekend uit het rave circuit rondom Amsterdam, zal de hosting van deze stage voor zijn rekening nemen. Wie bij een van die raves is geweest, weet dat het er stevig aan toe zal gaan.

Panic Room staat voor compromisloze techno in zijn meest pure vorm. Rauw, hard en recht voor zijn raap, er mag weer gezweet worden op de dansvloer. Niet alleen de muziek, maar de gehele Panic Room beleving draagt daaraan bij: het keiharde spatzuivere geluid, de lichtshow die niet voor de sier is maar dwingt tot beweging en de deco als geheel zullen zorgen voor een desoriënterende omgeving, waarin er niets anders mogelijk is dan vol gaan op de beats die in hoog tempo op je worden gegooid.

Line-up:
Clairvoyance
Clairvoyance is resident van de Amsterdamse organisatie These Guys en hun Soundcloud (https://soundcloud.com/thisis[artist=73294]) geeft een veelzijdige weergave van hun klare visie op techno, acid en electro. Deze jongens weten hoe een tent afgebroken moet worden.

Mattikk & DJDJ+
De Amsterdamse Mattikk & DJDJ+ bekend van onder andere Studio 80 en de Melkweg, zijn de twee boys die de bunker de eerste uren zullen testen op bass-resistentie. Voorzichtigheid is hierbij niet geboden. Gelijk gas erop dus.

Chafik Chennouf
Headhoncho van het verse Leyla Records, waarvan de eerste release van Manni Dee full force is binnen gekomen. Chafik Chennouf weet hoe techno moet klinken en met Leyla laat hij dat horen aan de wereld. Op Q-BASE trouwens ook.

Martian X
Buitenaardse mixtechniek en ratelende beats. Deze man heeft na een pionierende verkenningstocht in de dubstep zijn technoplaten weer opgepakt en aangevuld met vers materiaal. Klaar om als herboren de dansvloer te bombarderen. De laatste uren zullen zwaar wegen.

Kortom: wie naar Weeze afreist voor Q-BASE vindt zijn rauwe portie techno in de ammobunker van Panic Room.

7 opmerkingen

Zeker eens ff een kijkje nemen hier , ben benieuwd....:P
Werkzaam bij NRG VIBE
goede zaak dit, klasse Q

volgend jaar Chris Baxter afsluiten:

laatste aanpassing