Partyflock
 
­ Nederland

Zomerkriebels Festival 2015 timetable en laatste informatie

gepubliceerd door , op
Nog een paar nachtjes en dan is het eindelijk weer zover, Zomerkriebels Festival. Met je vrienden chillen langs de oevers of dansen in het groene gras van het Gagelbos. In ieder geval samen genieten van Zomerkriebels en van al het moois wat deze editie voorbij komt. En dat het mooi wordt is een feit, met een keur aan topartiesten op deze dag zit er voor iedereen wat bij, hieronder vind je alvast de timetable.



Kaarten
De kaarten vliegen weer als koude ijsjes over de toonbank Er zijn nog een beperkt aantal kaarten te koop via www.zomerkriebels.nl en bij de Ako of Primera winkel bij jou in de buurt. Koop je kaarten via de officiële verkooppunten om de echtheid te garanderen en teleurstelling te voorkomen. Heb je eerder dit jaar een combiticket aangeschaft via Ticketscript, print dit ticket dan nogmaals uit om toegang tot het festival te krijgen.

Vervoer met de auto
Vanuit de richting Amsterdam
A2 richting Utrecht volgen, neem afslag 6 Utrecht-Noord (Ring Utrecht) /Maarssen. Rij door tot aan afslag Maarsseveense Plassen, daar de afrit nemen en de borden Zomerkriebels volgen.

Vanuit de richting s'Hertogenbosch
Volg de A2 richting Amsterdam. Houd na het knooppunt Oudenrijn afslag 6/7 aan en volg Maarssen / Utrecht-Noord(N230 Ring Utrecht / Maarssen). Neem afslag 6 Maarssen en rijd door tot afslag Maarsseveense Plassen. Neem deze afrit en volg de borden Zomerkriebels.

Vanuit de richting Breda
Via A27 zuidkant neemt u op knooppunt Lunetten de A12 richting Den Haag en daarna op knooppunt Oudenrijn de A2 richting Amsterdam. Vanaf daar afslag 6/7 aanhouden en volg Maarssen / Utrecht-Noord(N230 Ring Utrecht / Maarssen). Neem afslag 6 Maarssen en rijd door tot afslag Maarsseveense Plassen. Neem deze afrit en volg de borden Zomerkriebels.

Vanuit de richting Hilversum
Neem de afslag N230 richting Utrecht-Noord(Ring Utrecht)/Maarssen. U rijdt langs het tuincentrum Overvecht in de richting Amsterdam/Maarssen. De Karl Marxdreef volledig afrijden en volg de borden Zomerkriebels.

Vanuit de richting Zwolle
Neem op knooppunt Rijnsweerd de afslag A27 richting Breda. Neem vervolgens op knooppunt Lunetten de A12 richting Den Haag en op knooppunt Oudenrijn de A2 richting Amsterdam.Vanaf daar afslag 6/7 aanhouden en volg Maarssen / Utrecht-Noord(N230 Ring Utrecht / Maarssen). Neem afslag 6 Maarssen en rijd door tot afslag Maarsseveense Plassen. Neem deze afrit en volg de borden Zomerkriebels.

Parkeren
Dit kan naast het festivalterrein Zomerkriebels en kost € 10 per auto. Indien het parkeerterrein vol is, volg dan de instructies van de verkeersbegeleiders. Zij sturen je naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats.

Openbaar vervoer
Plan via 9292ov je reis naar NS station Utrecht Overvecht. Vanaf daar rijden er pendelbussen naar het festivalterrein. Een retourtje kost € 5. De pendelbussen vertrekken elke 10 minuten vanaf NS station Utrecht Overvecht.

Fietsen
Fiets richting de Gageldijk/Gandhiplein en volg de borden Zomerkriebels Festival. Zet je fiets in de daarvoor bestemde rekken vlakbij het festivalterrein.

Kluisjes
Er zijn kluisjes te huur voor €7 voor een standaard locker en €9 voor een grote locker. Hiernaast betaal je €5 borg die je bij inlevering van je sleutel weer retour krijgt. Houd er rekening mee dat het in de avond flink kan afkoelen, dus een extra kledingstuk meenemen voor de zekerheid kan geen kwaad. Er zijn voldoende kluisjes, dus je hoeft dit niet de hele dag met je mee te sjouwen.

Huisregels
Legitimatie is te allen tijde verplicht. De minimale leeftijd is 18 jaar. Voor de duidelijkheid kun je alle huisregels op www.zomerkriebels.nl en bij de ingang van het festivalterrein nalezen.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Utrecht. Dit is 'zero tolerance' ten aanzien van (soft-)drugs.

Bezoek voor alle overige informatie www.zomerkriebels.nl.

1 opmerking

Ik heb er zin an !! :-)