Partyflock
 
­ Nederland

De finale editie van het RE:SET-drieluik

gepubliceerd door , op
RE:SET
15 juni 2015
Vrijdag 3 juli vindt de laatste editie van RE:SET plaats in The Warehouse te Amsterdam. RE:SET - Trinity, drie organisatoren, drie edities, drie keer de liefde voor techno en deephouse.

Na twee uitverkochte edities organiseert RE:SET een laatste, transcendent en oorstrelend feest om het drieluik af te sluiten. Trinity is de laatste keer dat RE:SET haar krachten bundelt om de gay-minded crowd nog één keer te laten genieten van de heilige drie-eenheid van pure techno en sidderende deep house, spannende perfomances en de rauwe randjes van The Warehouse.

RE:SET
In december 2014 lanceerden Leonie Kamps (techno liefhebber), Bianca Moerel (organisator van Girlesque en bekende feesten in de vrouwenscene) en Rosanne Bakker Schut (organisator van Flikker en dj Doornroosje) de eerste editie van RE:SET. De liefde voor elektronische muziek, bijzondere optredens en de underground party scene bracht RE:SET al twee keer op een geslaagde manier samen met de intimiteit en donkere kant van de Warehouse. Deze laatste editie staat in het teken van energieke underground beats en vurige acts die het publiek tot niet gekende hoogtes weet te brengen.

Trinity
De finale editie wordt gevuld met brede dj line-up waarin Pietro Locatelli de aftrap neemt met een undeground industriële deephouse set. Gevolgd door dj en producer Jochem Hamerling, bekend van zijn radioshow SLAM!A.M. die de avond een oldschool house twist meegeeft. Vanuit daar trekt T.I.M. het feest naar een meer uptempo elektronische vibe. En als kers op de taart sluit de Oekraïense Lolla Tek de avond af met een mix van strakke, hypnotiserende techno beats.

Line-up

Deze editie wordt gevuld met een variëteit aan dj sets: