Partyflock

BKJN vs IBJBN last info

BKJN vs IBJBN last info

gepubliceerd door , op
Zaterdag presenteert BKJN Events een legendarische avond in een legendarische locatie.
Na jaren van afwezigheid is dé hardcore-tempel van Midden Nederland namelijk weer het toneel Nederlands hardste feest. Dit is Beter Kom je Niet vs Ik Ben je Bitch Niet.

Welcome Partyraiser
De organisatie is blij om Partyraiser als extra artiest te mogen toevoegen aan de reeds gepresenteerde dikke line-up. Na de publicatie van een verzonnen bericht over zijn carrière afgelopen weekend is hij nog extremer gemotiveerd om al zijn fans te laten zien waar hij voor staat: "Hardcore voor de rest van zijn leven" Verwacht dan ook een eindbazen set van het hoogste niveau op een manier zoals alleen hij die kan geven.

Special Soundsystem
Er kan er maar één de hardste zijn en daarom zal BKJN er weer alles aan doen om je omver te blazen met een zuiver en snoeihard geluid. Vergeet de show en alle andere bijzaken, dit is de beuktempel van Nederland en Culemborg zoals je gewend bent. Harder dan de fucking rest! En dat zullen we bewijzen ook.

Anthem
Voor dit speciale evenement hebben de Sjammienators en Angernoizer beiden een Anthem gemaakt die binnenkort zal verschijnen op Partyraiser Records. Deze nacht kun je beide versies voor het eerst in zijn geheel horen!

Timetable

Tickets
De kaarten die deze avond slechts €15 (ex fee.) kosten vliegen over de online toonbank. En zijn dan ook nog maar beperkt te verkrijgen via www.bkjn.nl Ondanks de verwachting dat het evenement uitverkocht zal gaan zal er ook deurverkoop zijn om de zwarthandel tegen te gaan. Tickets aan de deur kosten €25 per stuk. De organisatie adviseert je om je ticket altijd bij een officieel verkooppunt te kopen om teleurstelling bij de entree te voorkomen.

Openingstijden
De deuren openen om 22:00 uur en sluiten om precies 02:00 uur. Hierna mogen er geen mensen meer naar binnen op last van de gemeente. Het feest zelf zal van 22.00 tot 8.00 uur de volgende ochtend duren! Zorg dus dat je op tijd binnen bent en houd rekening met de verwachte drukte aan de deur.

Bereikbaarheid & Openbaar Vervoer
Event Center Culemborg vind je aan de Beesdseweg 1a op het industrieterrein van Culemborg. De locatie heeft een goede parkeergelegenheid en is makkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. Voor de mensen die met het openbaarvervoer komen is de locatie goed aan te lopen vanaf station Culemborg en sluit het spoorboekje perfect aan wanneer het feest de volgende ochtend om 8 uur is afgelopen.

Legitimatie verplicht
De minimumleeftijd deze nacht is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Bezoekers vanaf 18 jaar kunnen op vertoon van hun legitimatie een alcoholbandje halen bij de balie. Hiermee kan je vervolgens alcoholische drankjes bestellen bij één van de vele barren. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met iedereen te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er zullen deze nacht voldoende lockers aanwezig zijn. Je vindt ze bij de entree aan de linker kant.

Cash & Pinnen
Naast contante betalingen kun je deze nacht ook per pin consumptiemunten en toegangskaarten aanschaffen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Drugsbeleid
BKJN Events houdt zich strikt aan de regels van de gemeente Culemborg.
Deze gemeente werkt met een "zero tolerance beleid". Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) zijn toegestaan. Wiet of hasj mogen dus ook niet mee naar binnen. Er zal zorgvuldig gefouilleerd worden bij het betreden van de locatie.

4 opmerkingen

Lockers
Er zullen deze nacht voldoende lockers aanwezig zijn.­ Je vindt ze bij de entree aan de linker kant.­

Cash &­ Pinnen
Naast contante betalingen kun je deze nacht ook per pin consumptiemunten en toegangskaarten aanschaffen

Kluisjes en contant, taal verraders.
Drugsbeleid
BKJN Events houdt zich strikt aan de regels van de gemeente Culemborg.
Deze gemeente werkt met een "zero tolerance beleid". Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) zijn toegestaan. Wiet of hasj mogen dus ook niet mee naar binnen. Er zal zorgvuldig gefouilleerd worden bij het betreden van de locatie

Hahaha dan kan BKJN 3 Kwart van de mensen gaan weren want dat zijn allemaal Nacht Oehoes :roflol::P
Uitspraak van [T.H.O.T]8)ADHD TERROR GAST8) op dinsdag 23 juni 2015 om 10:53:
Hahaha dan kan BKJN 3 Kwart van de mensen gaan weren want dat zijn allemaal Nacht Oehoes

uh net als ieder feest, en ben nog nooit op een feest geweest waar wel harddrugs toegestaan is
Uitspraak van itsmagic' op donderdag 25 juni 2015 om 16:22:
uh net als ieder feest, en ben nog nooit op een feest geweest waar wel harddrugs toegestaan is

Nee dat moest ern nog bij komen dan werd iedere feest verboden :O