Partyflock
 
­ Nederland

JP Enfant haalt new school Detroit legend Luke Hess naar Amsterdam

gepubliceerd door , op
JP Enfant invites
5 juni 2015
LET vroeg aan voorman JP Enfant om een avond te cureren waarbij hij één artiest mocht uitnodigen voor een drie uurrset. Zowel qua artiest als qua locatie kreeg hij de vrije hand. Zijn keuze: Detroit legend Luke Hess (FXHE, DeepLabs) in OT301. "Op deze manier kunnen we voor een selecte groep liefhebbers een warme Detroit Techno avond neerzetten waar je als programmeur alleen maar van kunt dromen", aldus Jan Pieter.

Dik een jaar geleden nodige LET Luke Hess uit voor een set in De Verdieping van Trouw. "Na deze legendarische set bleef Luke op ons verlanglijstje staan. Naast een fantastische artiest, is hij tevens een bijzonder fijn mens en die combinatie werkt altijd erg goed voor ons als organisatie, maar ook voor onze achterban. Toen ik door de anderen binnen LET gevraagd werd om een avond te cureren, was de keuze dan ook snel gemaakt: Luke moest terugkomen." LET wilde Luke afgelopen ADE al terugboeken, maar wegens familieomstandigheden lukte dit op het laatste moment niet. Komende zaterdag krijgt hij daarom ruim baan.

In mei deed LET een uitverkochte avond met Seth Troxler in Cruquiusgilde. Ook de label release party in Closure met enkel locals viel goed in de smaak. "Voor ons cd bevestiging van het feit om met LET terug te gaan naar de basis goed heeft uitgepakt. Deze avond in OT301 past geheel in die lijn", aldus Kind. Luke Hess behoeft vrij weinig introductie. In het kort: Luke heeft gereleased op FXHE van Omar S en op Craig's Planet-e label. Ook is hij oprichter van het DeepLabs label. Releases deed hij verder ondermeer op Motech, Beretta Grey, Echocord, Kontra-Music, Modelisme, Ornaments en Echocord Colour. Ook tekende hij twee artiestenalbums weg, waarmee zijn status als Detroit legend bevestigd werd.