Partyflock
 
­ Nederland

Stereo Sunday pre-party keert terug naar Horst

gepubliceerd door , op
Stereo Sunday Pre-Party
23 mei 2015
Zaterdag 13 juni vindt er opnieuw een Stereo Sunday pre-party plaats in Horst. In 'De Lange' zullen onder andere DJ Blackburn en Focuz stevige hardstyle door de speakers laten knallen. Om 22:00 uur openen de deuren en het feest duurt tot 04:00 uur.

Stereo Sunday organiseerde eerder dit jaar al twee drukbezochte pre-party's. Venlo en Roermond werden al overspoeld met stereotype feestbeesten die kwamen opwarmen voor het festival op 4 en 5 juli in Venlo. Op 13 juni zal in De Lange de laatste pre-party van dit jaar plaatsvinden. Om met een Knaller af te sluiten is hardstyle het muzikale thema van de avond. Gezien de populariteit van dit genre, en het succes van de voorgaande pre-party's, raadt de organisatie iedereen aan om op tijd aanwezig te zijn.

Stampend de nacht door
De line-up is gevuld met pioniers uit de industrie, gecombineerd met talent uit de omgeving. Eén ding hebben ze gemeen: ze draaien allemaal een portie beukende hardstyle. De volledige line-up bestaat uit de DJ's Blackburn, Focuz, Vivec, The Following DJ en Activi-D. Een line-up waar je op mening feestje tientallen euro's entree voor betaalt, maar zoals gebruikelijk bij Stereo Sunday is ook komende zaterdag de entree gratis!

Stereo Sunday Festival
Na de laatste pre-party is het nog maar 3 weken aftellen tot het festival. Ook hier kunnen de hardstyle liefhebbers hun hart ophalen met grootheden zoals Brennan Heart en Atmozfears. hardstyle niet jouw ding? Dan zorgen Ummet Ozcan, De De Sluwe Vos, FeestDJRuud, Jebroer en nog heel veel andere acts dat er ook voor jou iets te beleven valt op Stereo Sunday. Check voor meer informatie over het festival of de volledige line-up www.stereosunday.nl.