Partyflock
 
­ Nederland

Tijdens de Grand Opening van SFEER op zaterdag 6 juni ging het dak eraf

gepubliceerd door , op
Tijdens de Grand Opening van SFEER op zaterdag 6 juni ging het dak eraf
12 juni 2015
FeestSFEER · Colour Your Life
Datumzaterdag 10 oktober 2015
WinactieSFEER actiegesloten
Locatie2 Venue
In een nagenoeg uitverkocht Eindelijk Weer kwamen honderden danceliefhebbers vanuit het hoge noorden tot aan de punt van Limburg samen, om er één groot feest van te maken. Het concept van SFEER - een avond programmeren met verschillende muziekstijlen (in één zaal) - resulteerde in een bomvolle dansvloer vanaf het begin, tot aan de laatste minuut. Het publiek ging helemaal los! Direct na het event en de dagen daarna stroomde Facebook vol met enthousiaste reacties en heel veel verzoeken om de volgende editie zo snel mogelijk te houden. En die komt er!



SFEER
SFEER is meer dan een avondje uitgaan. SFEER is een beleving. Bij aankomst ligt de rode loper letterlijk al voor je uit. Je wordt vriendelijk ontvangen door de gastvrouwen, er is een speciale fotobooth (presswall) - waar een vaste fotograaf de mooiste foto's maakt van jou en je vrienden.

Er is veel zorg besteed aan de zaal dmv decoraties en de complete crew, inclusief alle artiesten, zijn te herkennen aan hun SFEER kleding. Dit geeft de bezoeker een warm en vertrouwd gevoel.

Daarnaast zijn veel artiesten de hele avond aanwezig die zich gewoon tussen het publiek bevinden, hoe leuk. De ruime (gratis) parkeerplaats, de gratis ijsjes, de schone toiletten, de snelle hulp aan de bar, de danseressen met hun extravagante outfits en last but not least, de geweldige sfeer maken het geheel compleet!

Borrel met SFEER
Een vast onderdeel van SFEER is de Borrel met SFEER die voorafgaand aan het event wordt georganiseerd.

Hiervoor zijn maar een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Tijdens deze exclusieve en gezellige Meet & Greet kun je kennismaken met de organisatie en de meeste artiesten. Bovendien zijn de hapjes en drankjes van het huis.

SFEER verloot hiervoor een aantal VIP tickets (borrel met hapjes en drankjes en entree feest) ter waarde van 100 euro. Check de Facebook-eventpagina voor meer informatie.



Next Edition
De volgende editie stond gepland voor 2016. Maar na alle verzoeken van de bezoekers om deze naar voren te halen, heeft SFEER deze verplaatst naar zaterdag 10 oktober.
SFEER wil de Grand Opening, die al zeer geslaagd was, bij de volgende editie overtreffen. Daarom hebben zij alle bezoekers gevraagd naar eventuele verbeterpunten. Deze worden namelijk meegenomen op zaterdag 10 oktober, dat belooft wat!
SFEER heeft inmiddels al laten weten dat er een übervette line-up met headliners en een MC/Vocalist zal staan.

Ben jij er ook bij?
Meld je dan even aan bij het evenement op de Facebook-eventpagina.