Partyflock
 
­

Specktrem

gepubliceerd door , op
flyer Specktrem
FeestSpecktrem · The Birth Festival
LocatieXi
Datumzondag 14 juni 2015
WinactieSpecktrem actie, gesloten
StadEindhoven
Eindhoven, de lichtstad van Nederland, krijgt zondag de aftrap van een totaal nieuw concept voor de liefhebbers van techno, deephouse en techhouse. Specktrem - The Birth Festival komt naar Club Xi (IKZIE) aan het Stratumseind 81.

De organisatie Specktrem is het gelukt een aantal artiesten binnen te halen vanuit België, maar ook Curaçao en Spanje. De liefhebbers zullen door in totaliteit zestien artiesten verwend gaan worden. Maar ook zal er een speciale dansteam vanuit Eindhoven, Angels in Style Entertainment, een spetterende show gaan geven. Ook speciale acts zullen de sfeer gaan verhogen.

Als headliners zullen gaan optreden: Robin Albers oftewel Jaydee (Plastic Dreams) en Randy Code (beter bekend staand als Katana). Robin en Randy hebben geen introductie meer nodig in de Nederlandse house-scene. Gino Windster zal de provincie Noord-Brabant en Limburg vertegenwoordigen als headliner. Daarvoor, zoals eerder gemeld, artiesten uit binnen- en buitenland. Als host treed MC Waai op.

Specktrem - The Birth Festival zal regio Eindhoven eindelijk regelmatig een zondagfeest gaan geven. Voor de Eindhovenaren is er ook een speciale actie opgezet, men kan via speciale verkoopadressen en verkopers in Eindhoven speciale korting krijgen, want Specktrem wil hun stad trakteren, dus zoek ze op via social media of de website en profiteer als bewoner van de lichtstad.

De start van het festival is om 16:00 uur en het gaat door tot 02.00 uur. Club Xi heeft een capaciteit voor 400 personen, wees er snel bij!

Online voorverkoop: €20 via [presale element=party id=291748 type=ticketscript]
Deur: €25

Geen dresscode!
Leefdtijd vanaf 18 jaar