Partyflock
 
­

Alphense DJ Talent Night · The Hard edition

gepubliceerd door , op
Underground Dance Events en Mash the Fuck up! presenteren op zaterdag 13 juni de Alphense Dj Talent Night - The hard edition - in De De Speaker in Alphen aan den Rijn. Jawel, je leest het goed, De De Speaker! Gevestigd in het voormalige pand van Het Kasteel. Eindelijk weer eens een echt ouderwets hard feestje in Alphen!

Zes uur lang kun je in twee zalen je vermaken met echte Alphense dj's en producers! In de grote zaal zullen de stijlen hardhouse, hardtechno, early hardcore, hardcore, frenchcore en tekno je voeten van de vloer doen trillen. Ouderwets knallen met z'n allen!

In de kleine zaal zullen de jongens van Mash the Fuck up! jullie vermaken met de dikste jungle, de hardste breakcore en de diepste drum 'n bass. Een goede vibe gegarandeerd!

Tevens zal dit de aftrap zijn van een serieuze Dj Contest georganiseerd door De De Speaker en Underground Dance Events! Meer informatie hierover en de mogelijkheid tot inschrijving vind je binnenkort terug op de website van De De Speaker en Underground Dance Events.

De deuren openen om 23:00 uur sluiten om 05:00 uur. Om 01:30 uur gaan de deuren dicht ivm horecatijdenwet! Dicht is dicht.
Entree: €5 (18+)

Timetable