Partyflock
 
­ Nederland

Timetable extra harde editie Fucking Bastards

gepubliceerd door , op
Komende zaterdag is het tijd voor een nieuwe en hele speciale editie van Fucking Bastards. Noisekick Producties heeft er deze keer voor gekozen om alleen de hardste van de hardste dj's te boeken. Drie zalen puur genot voor elke hardcore, frenchcore en terror liefhebber!

Met veel trots presenteert Noisekick Producties de timetable:



Geluid
Zoals jullie van Noisekick Producties gewend zijn, zal het hardste geluidssysteem worden ingehuurd voor een optimale beleving van de muziek. Gehoorbescherming is geen overbodige luxe deze avond. Club Rodenburg zal op zijn grondvesten schudden!

Merchandise
Er zal weer een stand aanwezig zijn met mooie nieuwe T-shirts, waaiers en meer. Vergeet dus niet iets extra mee te nemen voor een leuke souvenir van dit megavette evenement.

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts € 24,95 (ex service fee) bij koop tickets en Primera. Er zullen ook aan de deur nog kaarten worden verkocht voor € 35. Wees er snel bij want op = op.

3 opmerkingen

 
Nogsteeds zonde dat dit niet meer in culemborg is :(
Uitspraak van actief op woensdag 10 juni 2015 om 13:22:
Nogsteeds zonde dat dit niet meer in culemborg is :(


De laatste keer dat ik in culemborg was met Pokke Herrie 2 maanden geleden. Dat was nadat het vernieuwd was. Ik vind het persoonlijk nu echt slecht geworden vergeleken met eerst. Keihard geluid dat wel, maar zuiverheid is heel ver te zoeken.. :facepalm: