Partyflock

NBNG viert zesjarig bestaan met No Bass No Glory XXL indoor festival

NBNG viert zesjarig bestaan met No Bass No Glory XXL indoor festival

gepubliceerd door , op
Na ruim zes maanden stilte komt No Bass No Glory op de zesde dag in de zesde maand terug in een XXL vorm met maar liefst drie verschillende area's. Het gezellige hardcorefeest van de Achterhoek viert op zaterdag 6 juni haar zesjarig bestaan in Club Xero.

Hardcore staat voorop!
Met ruim twintig dj's waaronder Miss K8, Buzz Fuzz, Bountyhunter, Amada, Icha, Cemon Victa, Dave Dope, Rheeza, Radiate, Skorp, Vox en nog vele andere, laat NBNG zien waar het voor staat; hardcore!

Tijdens No Bass No Glory XXL zal er hardcore door de speakers klinken in de breedste zin van het woord. No Bass No Glory staat voor kwaliteit hardcore en eigenwijs programmeren zonder het hokjes denken. Het feest en de muziek staan voorop, niet de hokjes waar de stijl in wordt geplaatst. Dat is de filosofie van NBNG: early, oldschool, industrial, mainstream, frenchcore, het is allemaal hardcore!

In samenwerking met Krank Im Kopf en Rebirth Events is er een dijk van een line-up neergezet waar menig hardcore liefhebber van kan smullen.

NBNG bedankt de bezoekers van No Bass No Glory
NBNG wil alle diehard fans bedanken voor zes jaar trouwe dienst. Mede door jullie inbreng is bewezen dat No Bass No Glory het gezelligste hardcorefeest van het oosten is. Het ging er flink op in de afgelopen jaren en het was knallen! Bezoekers... super, super bedankt, 'we are hardcore'!

Dwars door de geluidsbarriŤre
In samenwerking met Sound Solutions presenteert No Bass No Glory de beste geluidsystemen van het oosten, in de main ruim 12.000 watt raw basspower! En in area 2 & 3 worden ook eigen geluidsinstallaties geplaatst, no limiters! Daarnaast zal er extra worden uitgepakt met licht, special effecten en decoratie. Natuurlijk verstrekken ze gratis oordopjes, verkrijgbaar aan de kassa. Op is op!

Club Xero
Club Xero biedt plaats aan 2500 hardheads, gratis parkeren op eigen terrein en heeft een indoor snackcorner. Daarnaast zijn er kluisjes aanwezig en is er een taxiservice van en naar No Bass No Glory XXL. Meer informatie is te vinden op www.nbng.nl

Tickets gaan hard!
De tickets vliegen de deur uit en dat belooft veel goeds! Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor de schappelijke prijs van 14 euro, exclusief toeslag. De afgelopen edities waren compleet uitverkocht! Wees er dus snel bij, bestel je kaarten veilig en snel via Ticketscript.

Believe in us and join the elite force of hardcore, the time is now!


1 opmerking

Gaan we de indoor feesten nu ook al indoor festivals noemen? :facepalm: