Partyflock

Ruim 75% van HardClassics on the beach 2015 tickets verkocht

Ruim 75% van HardClassics on the beach 2015 tickets verkocht

gepubliceerd door , op
De voorverkoop van het inmiddels bekendste early hardstyle concept van Nederland Hardclassics on the beach 2015 gaat als een trein laat de organisatie weten via hun Facebookpagina. Met meer dan 75% aan verkochte tickets gaat deze, net als de vijf voorgaande edities, weer uitverkocht.

Sinds de eerste editie in 2009 groeide Hardclassics uit tot een begrip. De oude garde hardstylers en de jonkies die wel eens willen proeven aan de hardstyle van toen, gaan goed samen tijdens de memorabele HC edities. Al zeven jaar goede muziek en een fantastische sfeer. Ben je éénmaal geweest dan ben je verkocht en sla je geen editie meer over. Het is mooi om te zien dat een relatief kleine organisatie groter wordt en toch klein blijft door dicht bij zichzelf én het publiek te blijven. Hardclassics on the beach is een aanrader voor elke liefhebber. Een heerlijk strandfeest met de lekkerste hardstyle klassiekers in een fantastische atmosfeer.

Op 11 juli a.s. kun je weer op gaan in een kolkende, dansende Hardclassics familie vanaf het strand van Bloemendaal bij Beachclub Vroeger. Voor de bezoekers die tijdens deze editie een tandje harder willen, kunnen weer terecht in de freestyle area. Handjes in de lucht meedeinen met de Freestyle Maniacs showcase.

Line-up

Vijf jaren Hardclassics in the beach:


Tickets & info
Normal ticket:€32,50
VIP DTYD:€125,00 (Entree, unlimited drinks, wc, vip bar artist area)
Event link:Facebook
Ticketlink:http://free2party.nl/tickets

5 opmerkingen

Yzco
Artiest Yzco
Elke editie aanwezig !
Zinn inn :D