Partyflock
 
­ Nederland

Discoflamingo: drie jaar disco, house en classics met een tropisch randje

gepubliceerd door , op
Discoflamingo
12 mei 2015
FeestDiscoflamingo · 3 Year Anniversary
Datumzaterdag 23 mei 2015
LocatieAnnabel Site
Ooit een bescheiden donderdagavond feestje, nu uitgegroeid tot een van Rotterdams meest gezelligste clubavonden!

Met headliners zoals The Magician, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Kim Ann Foxman en Blonde heeft Discoflamingo de afgelopen drie jaar al aardig wat meegemaakt. Naast de muzikale programmering zijn er iedere editie ook de nodige Discoflamingo ingrediënten te verwachten. Zo wordt er een thema centraal gezet wat uiteenloopt van 'Welcome To The Universe', 'On A Love Journey' of 'Ticket To The Tropics'.

Dit manifesteert zich in een wisselend aanbod van decoratie en activiteiten. Waar je je eigen verbeelding mag maken bij het horen van een heuse Balloon Poolparty, Skippybal Paradise of een White Horse Ride. Al deze elementen bij elkaar zijn key essentials om de welbekende feel-good sfeer van de Discoflamingo avonden op gang te brengen.

Discoflamingo haar ambities blijven groeien dankzij mooie momenten zoals een exclusieve rooftop party op het dak van parkeergarage Katshoek, het officiële slotfeest van het International Film Festival Rotterdam in De Doelen en een eigen stage op Het Vrije Volk Festival.

Aanstaande zaterdag 23 mei viert Discoflamingo haar driejarig bestaan met een day en night programma! Flamingo's are on the loose want ze nemen je mee de buitenlucht in. Door de sluiting van Cultuurpodium Perron heeft Discoflamingo haar thuishaven moeten verlaten. Maar ondanks dat hebben zij een waardig nieuw onderkomen gevonden: Poppodium Annabel!

Tijdens het driejarig jubileum bundelen zij samen met Annabel en Biergarten hun krachten om er een mini outdoor fest van te maken! Overdag neemt Discoflamingo de terrassen over met hun tropische tunes, een knisperende barbecue en een hoop verjaardagscadeaus. Wanneer de zon ondergaat dansen ze door in Annabel met een nieuwe line-up aan dj's en visuals van Elzeline Kooy & Chiara Arkesteijn. Iedereen is uitgenodigd dus er is gratis entree!

Let's have fun together!