Partyflock

Stereo Sunday wederom gratis en met topnamen

Stereo Sunday wederom gratis en met topnamen

gepubliceerd door , op
Stereo Sunday (flyer)
Stereo Sunday heeft het weer voor elkaar gekregen: op 4 en 5 juli wordt festival- en danceliefhebbend Zuid-Nederland weer getrakteerd op een te gekke line-up in het prachtige Julianapark. En ondanks dat er op 1 april gratis toegangskaarten werden verloot (kikker in je bil..), laat de organisatie zien knettergek te zijn door het festival ook dit jaar weer helemaal gratis te organiseren! Maar dat is nog niet alles, Stereo Sunday heeft namelijk nog enkele verrassingen...

Grootste gratis dancefestival in het Zuiden
Voor het zesde jaar op rij wordt het Julianapark omgetoverd tot het grootste gratis dancefestival van Zuid-Nederland. Het park in Venlo maakt plaats voor zo'n 25.000 stereotypes (het koosnaampje voor de Stereo Sunday-fans) die samen komen losgaan of heerlijk komen relaxen in het park. Ook dit jaar is Stereo Sunday er trots op een grootse line-up te presenteren waarvoor je op menig ander festival tientallen euro's voor een ticket betaalt. Verdeeld over de muzikale area's EDM, Eclectic, Techno en Hardstyle gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer tijdens optredens van onder andere:

Ummet Ozcan:Aangemoedigd door zijn vele fans (waaronder Armin van Buuren, Avicii, David Guetta en Sander van Doorn) is hij de snelste stijger in DJ mag's top 100! Hij was gisteravond (donderdag) nog een van de grote winnaars tijdens de Fun Radio DJ Awards in Brussel. Hier won hij maar liefst twee awards! Nadat hij vorig jaar Tomorrowland op haar kop zette, is dit jaar Stereo Sunday aan de beurt.
Brennan Heart:Een van de leiders in de internationale hardstyle-scene! Vorig jaar verzorgde hij nog een spetterend optreden in een uitverkochte Heineken Music Hall.
Jay Hardway:De rijzende ster van het DJ-land gaat maar door. Na de gigantische successen die hij samen met Martin Garrix boekte gaat hij dit jaar harder dan ooit!
FeestDJRuud:Bij deze man past maar n stereotype: Feestbeest! Hij komt uit Belfeld maar zijn legendarische feestjes zijn van Mysteryland tot Valtifest tot Stereo Sunday bekend!
De Sluwe Vos:Voor te gekke house en techno ben je bij deze man aan het juiste adres. Zijn optredens op festivals over de hele wereld zijn altijd van topklasse, zo bewijst de recensie die hij op Noorderslag van muziekplatform 3voor12 kreeg; The best act of the festival.
Wiwek:De bedenker van het nieuw muziekgenre "Jungle Terror". Hij beleefde onlangs zijn internationale doorbraak met de lancering van zijn EP. Zijn muziek wordt verweven in sets van o.a. Tisto, Major Lazer en Afrojack. Grootheden als Skrillex en Diplo noemden hem in meerdere interviews 'the next big thing'. Een must see!

Deze namen zijn slechts een kleine greep uit het totale muzikale dance-aanbod. Naast de vele grote namen krijgt ook regionaal talent weer de kans om te laten zien dat Venlonaren een goed feestje kunnen bouwen. Check de complete line-up op www.stereosunday.nl maar check vooral ook de Stereo Sunday 2015 line-up lanceringsvideo:Geduld is geen schone zaak
Alsof het nog niet genoeg is, besluit Stereo Sunday er nog een schepje bovenop te doen. 'Wij hebben zin om te feesten en gaan echt niet wachten tot het 4 juli is', geeft hoofd programmering Samir Ait Moh aan. 'Daarom gaan we de komende tijd al lekker in de stemming komen met dikke pre-party's.' Op 16 mei is de eerste pre-party in het Venlose Poppodium Grenswerk. Achter de draaitafels staan die avond onder andere La Fuente en Sam O Neall. De entree is uiteraard gratis. Ook pre-party's in Roermond en Horst zullen binnenkort worden aangekondigd. Nadat je heerlijk in de stemming bent gekomen door de drie pre-parties wil je het gratis festival in hertje Venlo met top DJ's natuurlijk niet missen. Zet het dus in je agenda; 4 en 5 juli ga je los in het Julianapark!