Partyflock

Dour Festival maakt laatste namen bekend

Dour Festival maakt laatste namen bekend

gepubliceerd door , op
Tussen 15 en 19 juli vindt alweer de 27e editie plaats van het Dour festival in BelgiŽ. Het festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende evenementen binnen de Europese landgrenzen. Kenmerkend voor het festival zijn de grote namen, de spannende ontdekkingen maar ook zeker de heerlijke sfeer die er heerst. Een gevarieerd programma voor een schamele prijs. De laatste artiesten zijn bekend en het is een line-up om je vingers bij af te likken. Ook goed nieuws; dit jaar organiseert Dour Festival wederom een volledig georganiseerde busreis vanuit Nederland.

Door het toevoegen van onder andere C2C, Crookers, Scubba en Yelle, Tchami en John Coffey aan de line-up is het programma voor Dour Festival 2015 helemaal rond. Eerder maakte de organisatie de komst van o.a. 2ManyDJs, Jungle, SBTRKT, Flume, Lauren Hill, Snoop Dogg, Santi Gold, Tony Allen, Lee Fields al bekend. Al eerder waren ook Dub FX, Noisia, KlangKarussel, Fritz Kalkbrenner, Sub Focus, Pendulum, Simian Mobile Disco en James Holden bekend gemaakt. Naast deze namen zijn er nog ruim 200 andere acts bevestigd.

Tickets voor Dour zijn dit jaar al te verkrijgen voor maar Ä140,- voor 5 festivaldagen. Deze prijs valt blijkbaar goed bij de festivalgangers want de early bird tickets zijn al een tijdje uitverkocht en de kaartverkoop gaat harder dan voorgaande jaren. Ook is het dit jaar weer mogelijk om vanuit Nederland met de Douravaan mee te reizen. Vanuit maar liefst 16 steden door heel Nederland vertrekken er bussen naar WalloniŽ! Meer info en de volledige line-up? www.dourfestival.be